19.02.2020. ·
2 min

Prijave za StartIN 2.0 zvanično otvorene

HelloWorld
0
Prijave za StartIN 2.0 zvanično otvorene

Prijave za “StartIN program - druga generacija” zvanično su otvorene za sve startap timove i trajaće do 15. marta.

StartIN program, koji realizuje InCentarHub u saradnji sa više od 20 mentora i istaknutih eksperata iz domaće preduzetničke zajednice, kreiran da podrži razvoj startapa u ranoj fazi i omogući njihovu spremnost za finasiranje i prvu investiciju.

Nakon što je prva generacija od 5 timova uspešno završila svoje inicijalno startap putovanje, StartIN je prepoznat kao jedan od visoko kvalitetnih program za razvoj tehnoloških startapova. To nam je dalo snagu da nastavimo dalje sa ciljem da omogućimo podršku svima koji žele da pokrenu svoj biznis, ali i sa druge strane doprinesemo oživljavanju startap ekosistema u Srbiji.

“StartIN program nam je omogućio da definišemo i detaljnije razradimo sve zadatke pri osnivanju i razvoju jednog startup-a. Zahvaljujući dobijenom znanju iz biznisa, finansija, marketinga i mnogih drugih oblasti, sada smo na uspešnom putu ka lansiranju našeg proizvoda”, AlgiOx tim prve generacije koji je razvio proizvod za prečišćavanje vazduha koji koristi alge umesto konvencionalnih filtera.

Programska direktorka InCentra, Ana Milićević istakla je da je posebnost ovog programa to što timovi i po završetku imaju podršku naredna tri meseca i ostaju “zaraženi” startap načinom razmišljanja i odnosom prema realnosti kreiranja biznisa postaju deo startap zajednice.

StartIN 2.0 program je namenjem ambicioznim mladim ljudima, studentima završnih godina i master studija koji su detektovali neki problem ili priliku na tržištu. Timovima se omogućava neophodna edukacija, mentorstvo i podrška kroz celokupan proces od predstavljanja ideje do lansiranja proizvoda. Cilj programa je da mladi i budući preduzetnici kroz učenje preduzetničkog procesa, prepoznavanje preduzetničkih osobina, razvoj i implementaciju kritičkog preduzetničkog razmišljanja dobiju priliku izgrade svoj tehnološki biznis. Mentori i predavači su istaknuti eksperti i pokretači svojih startap biznisa koji dolaze iz različitih industrija.

Zainteresovani timovi neophodne informacije mogu pronaći na sajtu: https://www.incentar.org/startup-program/

In Centar je hab koji kroz svoje usluge i programe pruža podršku preduzetnicima i startapima u razvoju poslovanja.U samom centru Beograda uz multifunkcionalan prostor InCentar omogućava orgaizaciju raznih edukativnih i promotivnih dogadjaja, a sve sa ciljem izgradnje domaćeg startap eko-sistema.

Oceni tekst

1
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga