20.06.2022. ·
1 min
· [ Vreme: sreda, 29.06.2022. ]

Product priča iz prve ruke - kako izgraditi skalabilan biznis bez investitora? Saznajte 29. juna u Beogradu

HelloWorld
0
Product priča iz prve ruke - kako izgraditi skalabilan biznis bez investitora? Saznajte 29. juna u Beogradu

Mathis Buechi je jedan od osnivača Small PDF kompanije, ali takođe i jednoroga, Taxfixa sa procenjenom vrednošću od 1 milijarde dolara, a Dennis Just je serijski preduzetnik i CEO Smallpdf-a. Njih dvojica će 29. juna u 18:30 u Barrel House-u na Dorćolu podeliti svoja iskustva i pričati o procesu izgradnje skalabilnog biznisa bez pomoći investitora, ali i rastu kompanije, proizvoda i tima.

Kako plasirati proizvod? Kako ga prezentovati? Kako prepoznati šta tržište traži i isporučiti to? I kako u svemu tome održati dobar tim na okupu, povećati ga, zadržati kompanijsku kulturu i stabilan trend rasta?

To su samo osnovna pitanja koja imamo kada je reč o razvoju product kompanije. A kada su sa druge strane mikrofona dva velika imena koja stabilno posluju i uslužuju milijarde korisnika globalno već gotovo deset godina, prilika za odgovore se ne propušta.

Oni će na događaju pod nazivom “Hypergrowth & Beyond: Scalable Business Built to Last” pričati o svemu tome, ali i otkriti trikove koji su im pomogli u poslu, kao i greške na kojima su učili i koje su im pomogle da porastu i kao ličnosti i kao kompanije.

Posle dve godine online događaja, ovo je idealna prilika da se IT zajednica okupi na jednom mestu. Broj mesta je ograničen kapacitetima prostora, pa se prijavite na vreme i smislite pitanja koja biste želeli da postavite predavačima, a možda i ostalim učesnicima na druženju uz piće i klopu nakon predavanja.

PRIJAVA

Oceni tekst

(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga