15.05.2019. ·
1 min

Prvi regionalni HelloWorld Final Four

HelloWorld
0
Prvi regionalni HelloWorld Final Four

U subotu 18. maja i nedelju 19. maja, odigraće se prvi regionalni HelloWorld Final Four košarkaške IT Lige u saradnji sa IT košarkaškom Ligom iz Banja Luke. Zadovoljstvo nam je da ugostimo najbolje ekipe iz Banja Luke koje će imati priliku da se sastanu sa finalistima beogradske košarkaške IT Lige. Iz Banja Luke u punom sastavu nam dolaze ekipe LANACO i m:tel. Na strani domaćih ekipa naći će se Saga i Vip mobile. Regionalni HelloWorld F4 će se održati u balonu Corn product, a utakmice možete uživo pratiti iz kafića ili još bolje sa tribina gde je pravi doživljaj ovog takmičenja.

U prvoj polufinalnoj utakmici 18. maja sastaće se dobro poznati Vip mobile i m:tel, a u drugoj polufinalnoj utakmici nešto kasnije igraće banjalučki LANACO i Saga. Drugog dana vikenda na programu nas očekuju utakmice za treće mesto i finale.

U subotu dođite da podržite vaše favorite u polufinalnim duelima, a u nedelju od 17 časova pratite završne duele.

Raspored utakmica:

Subota 18.05.2019.                                                        Nedelja 19.05.2019.

17:00 Vip mobile – m:tel                                               15:00 Utakmica za treće mesto

18:00 LANACO – Saga                                                  16:00 Finalna utakmica

Generalni sponzori regionalnog HelloWorld Final Four-a košarkaške IT Lige su: Infostud Grupa, HelloWorld i Frankies sport pub.

Za titulu pobednika boriće se ove četiri najbolje ekipe beogradske i banjalučke košarkaške IT Lige. Očekujemo veoma zanimljiv i uzbudljiv meč na terenu sa puno napetosti. Ekipe će u igri pokazati svoju borbenost i želju za pobedom. Sve ekipe vredno treniraju i pripremaju se za predstojeći regionalni finalni turnir sezone 2018/19. Jako smo ponosni što smo domaćini ovako velikog sportskog takmičenja i obećavamo sjajan vikend i odličnu igru na terenu.

Svim učesnicima želimo sreću u regionalnom HelloWorld Final Four-u.

Sportski pozdrav!

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga