08.02.2019. ·
1 min

SEETEST 2019 je objavio Super Early Bird kampanju

HelloWorld
0
SEETEST 2019 je objavio Super Early Bird kampanju

Osmi po redu SEETEST (South East European Software Testing Conference) održaće se u Bukureštu, Rumunija 26. i 27. septembra ove godine u JW Marriott Grand Hotelu. Karte koje obuhvataju oba dana konferencije su trenutno 30% snižene za sve one koji se prijave do 28. februara.

SEETEST konferenciju, kao i godinama unazad, organizuju SEETB (South East European Testing Board) i kompanija Quality House, sa ciljem popularizacije kontrole kvaliteta i testiranja softvera u regionu, trudeći se da daju doprinos povećanju broja značajnih događaja na tom polju na području jugoistočne Evrope. Po tradiciji, svake godine, lokacija konferencije se menja u okviru zemalja pokrivenih SEETB organizacijom – Bugarska, Srbija i Rumunija. Konferencija 2018. godine, održana u glavnom gradu Srbije, Beogradu, imala je više od 350 učesnika. Ove godine red je na Bukurešt.

Cilj organizatora svake godine kada je u pitanju SEETEST, jeste da se učesnicima omogući veliki izbor izuzetnih tema i govornika. Na ovogodišnjoj konferenciji tutorijali i prezentacije će se paralelno održavati u četiri sale, umesto dosadašnje tri, i biće omogućen još veći izbor aktuelnih tema. Govornici su profesionalci poznati u celom svetu, a jedni od prethodnih govornika su Erik van Veenendaal, Vipul Kosher, Paul Gerard i drugi.

Konferencija poseduje izložbeni prostor gde sponzori imaju mogućnost izlaganja svog rada i ideja, kao i interakcije sa učesnicima. SEETEST takođe, kao i svake godine, sa stilom organizuje social event prve večeri konferencije, gde svi mogu uživati, opustiti se i razmeniti utiske sa kolegama. To je takođe i prilika za sticanje nekih novih poznanstava kao i potencijalnih saradnji u opuštenom i neformalnom okruženju.

Nemojte propustiti ovakvo iskustvo i nabavite svoje karte po najboljoj mogućoj ceni već danas. Registrujte se na sajtu do kraja februara i ostvarite popust od 30%!

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga