08.10.2019. ·
2 min

Salesforce: Nove mogućnosti za usavršavanje srpskih softverskih inženjera

HelloWorld
0
Salesforce: Nove mogućnosti za usavršavanje srpskih softverskih inženjera

Predavanja o Salesforce platformi biće organizovana u okviru Evropske nedelje kodiranja - 16. oktobra u StartIT-u i 17. oktobra na Fakultetu organizacionih nauka.

U okviru Evropske nedelje kodiranja, prvi put u Srbiji, biće održana predavanja o mogućnostima za programiranje u Salesforce platformi, jednoj od najpopularnijih globalnih platformi za odnose sa klijentima i optimizaciju poslovanja.

Predavanja su besplatna, a na njima će govoriti softverski stručnjaci iz Beograda, Hamburga i Frankfurta: „Programeri će imati priliku da saznaju pojedinosti o softverskoj arhitekturi Salesforce platforme, da čuju kakav je put razvoja Salesforce inženjera, kao i da vide kako izgledaju digitalni projekti urađeni u ovoj platformiˮ, napominje Jan Keler, iz beogradske kancelarije Namics.

Keler dodaje da ova platforma prati potrebe savremenog tržišta koje potpuni fokus stavlja na kupca: „Zbog sistema za kreiranje hiperindividualizovanih usluga, Salesforce je u Srbiji uglavnom predstavljan kao alatka za marketing, dok njene brojne mogućnosti za IT sektor i usavršavanja programera nisu dovoljno poznate. Ova platforma može biti zanimljiva najširoj grupi softverskih inženjera – od onih koji su se specijalizovali za popularne tehnologije kao što su Java i Frontend, do onih koje zanimaju za nauku o podacima.ˮ

Senior softver inženjer u Namicsu, Tamara Zimonjić, ističe da je Salesforce jedna od najvećih globalnih platformi za odnose sa klijentima.

„Salesforce pokriva 20 odsto globalnog tržišta i šest godina zaredom drži primat kao najbolja platforma za odnose sa klijentima. Inženjerske mogućnosti za rad u ovoj platformi se, pre svega, odnose na njeno prilagođavanje i skaliranje prema potrebama klijenta,ˮ objašnjava Zimonjić i dodaje: „Upravljanje odnosima sa klijentima je oblast koja će se u budućnosti tek razvijati, pa se očekuje da će Salesforce pokrenuti inovacije i tržišta još dalje, a da će softverski inženjeri raditi na svemu što se tiče funkcionalnosti mobilnih i deskop aplikacija.ˮ

Učešće na predavanjima o Salesforce platformi je besplatno, a registracija je moguća putem linka.

Oceni tekst

2
2 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima