14.10.2021. ·
4 min

Skraćeno radno vreme u Brid.TV: Benefit koji povećava produktivnost

HelloWorld
0
Skraćeno radno vreme u Brid.TV: Benefit koji povećava produktivnost

Brid.TV je 2018. godine prvi put vebmasterima i izdavačima predstavio svoj jedinstven proizvod koji omogućava lako skladištenje, reprodukovanje i monetizaciju video zapisa.

Video platforma je nastala u želji da se kompanijama pomogne da što više razviju svoj posao u trenutku kada video čini 82% saobraćaja na internetu. Kako bi im u tome pomogli, oslanjaju se na naprednu tehnologiju koju je razvio Brid.TV tim.

Ponosni su na zaposlene koji se trude da video industriji i industriji oglašavanja donesu novitete koji će ih poboljšati i značajno promeniti. Svake nedelje svedoče njihovoj predanosti i želji da osmisle novu funkciju na video platformi koja će doneti veću zaradu i gledanost klijentima.

Kompaniju čine ljudi, kao što je poznato, a u Brid.TV imaju priliku da se uvere u tačnost ove rečenice. S tim u vezi, ljudima koji čine Brid.TV su odlučili da uvedu skraćeno radno vreme koji će njihov rad još više ulepšati!

Sedmočasovno radno vreme

U kojoj god delatnosti da posluju, kompanije širom sveta obično imaju jedno zajedničko pravilo - zaposleni ostaju na poslu osam sati, tj. 40 sati nedeljno. Ali Brid.TV nije želeo da bude kao ostale kompanije. Naprotiv, želeli su da uvedu novitet koji će pozitivno uticati na živote zaposlenih. Tako je pre par godina odlučeno da se svake nedelje radi 35 sati, odnosno sedam sati dnevno! 

Ovo se pozitivno reflektovalo na tim! Naime, veoma brzo su uvideli da se produktivnost zaposlenih povećala za 23% nakon interne analize. Već je poznato da je pojedincu teško da ostane fokusiran svih osam sati na poslu. Zbog ovoga se i godinama vodi polemika oko skraćivanja radnog vremena. No, zasada nije došlo do odluke koja bi dovela do promene radnog vremena. Ali Brid.TV je odlučio da uzme stvari u svoje ruke.

Prepoznali su da osmočasovno radno vreme može da ograniči zaposlene i poremeti im work-life balans. Kako bi to izbegli i pokazali zahvalnost timu na trudu i posvećenosti, ukinuli su radnu nedelju u trajanju od 40 sati i prešli na skraćeno radno vreme! U sedmočasovno radno vreme je uračunata i pauza od 30 minuta. Tako da zaposleni zapravo rade šest i po sati dnevno!

Stoga, ako ste rešeni da poboljšate vaš work-life balans i imate više vremena za sebe, proverite otvorene pozicije u Brid.TV i prijavite se na neku od njih! Ipak, ovo nije jedini benefit u ovoj kompaniji.

Rad na sopstvenom proizvodu

Globalna pandemija je ostavila veliki trag na ceo svet, ali i znatno promenila potrebe ljudi. Sada se sve više oslanjamo na internet kako bismo se povezali sa brendovima koje volimo i pratimo. Ovo je dovelo do porasta u broju pregleda video zapisa koje izdavači objavljuju na internetu, a takođe je skočila i potreba za najrazličitijim softverskim rešenjima kako bi se ti video zapisi monetizovali i lako dostavili publici. Brid.TV ta rešenja dostavlja već godinama.

Brid.TV je domaća kompanija sa sopstvenim proizvodom. Zaposleni utiču na razvoj video platforme i plejera tako što daju ideje i predloge o tome kako se može unaprediti proizvod koji ova kompanija nudi. Sam rad na platformi nije kratkoročan, tj. glavni proizvod kompanije nije nešto na čemu će se raditi određeno vreme da bi se onda prešlo na neki drugi projekat.

Ceo tim u kompaniji je fokusiran na jedan proizvod koji se plasira na tržište! Dakle, Brid.TV je domaća kompanija koja koristi domaći kapital i platforma je dostupna kako regionalnim, tako i svetskim kompanijama.

Njihovu tehnologiju koriste kompanije iz svih krajeva sveta. Već godinama uspešno sarađuju sa kompanijama poput Enthusiast Gaming, Ubisoft, Mundo Hispánico i Futbol Sites. Takođe,  platformu za skladištenje i monetizaciju koriste i regionalne kompanije kao što su Euronews Serbia, Index.hr, Novosti i Vijesti.

Tako da, ukoliko želite da se pridružite uspešnom timu koji proizvod plasira na međunarodno tržište, čekaju tvoju prijavu!

Za kraj, u Brid.TV se vode mišlju da je pre svega najbitnije da se zaposlenima pruže uslovi koji će im pomoći da na poslu budu što kreativniji i produktivniji. Uvideli su da je prilika da se skrati radno vreme i tako poboljša work-life balans zaposlenih previše primamljiva da je ne bi iskoristili. Brid.TV je uvek spreman da smisli i ponudi rešenja koja će imati najbolji uticaj kako na kompaniju, tako i na ljude koji je čine!

Brid.TV učestvuje na Regionalnom sajmu poslova koji je trenutno u toku. Poseti njihov štand i pogledaj na kojim pozicijama traže kandidate.

Oceni tekst

5
10 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga