27.01.2020. ·
2 min

Super Early Bird karte za one koji ne mogu da dočekaju SEETEST 2020!

HelloWorld
0
Super Early Bird karte za one koji ne mogu da dočekaju SEETEST 2020!

Deveta po redu međunarodna softver testerska konferencija održaće se 1. i 2. oktobra u Sofiji u Bugarskoj, u novootvorenom Grand Millennium Sofia hotelu. Za sve one koji žele da osiguraju svoje mesto na konferenciji, objavili smo Super Early Bird kampanju. Ostvarite 30% popusta na Full Conference karte do kraja februara.

SEETEST konferencija postala je tradicija i mesto susreta profesionalaca iz oblasti testiranja softvera. Konferencija ima za cilj popularizaciju testiranja softvera i njegovog značaja, kao i doprinos stvaranju softver testing zajednice u regionu. Tradicionalno se konferencija naizmenično organizuje u tri države, Rumunija, Bugarska i Srbija. Ove godine se SEETEST vraća u Bugarsku, pa ako ste blizu, iskoristite priliku.

Ove godine nastavljamo sa prošlogodišnjim formatom od 4 sesije, prevedeno u brojeve 8 tutorijala, 20 sesija, više od 32 govornika i cela dva dana učenja. Organizatori SEETB i Quality House očekuju više od 500 učesnika ove godine, što je savršena prilika za upoznavanje i širenje konekcija.

Neki od naših prethodnih govornika su velika imena industrije kao što su Erik van Veenendaal, Olivier Denoo, Vipul Kosher, Paul Gerard i mnogi drugi. I ove godine, učesnici će moći da odaberu sesije koje je pažljivo odabrao SEETEST Program Committee.

Konferencija će takođe omogućiti prostor za sponzore gde će moći da se predstave i podele svoje ideje sa učesnicima i posetiocima. Dan pre konferencije biće organizovani i full-day kursevi gde će učesnici imati priliku da dobiju širi uvid u tehnike testiranja. Karte će se prodavati zasebno, a program ćemo objaviti uskoro, tako da se potrdite da pratite SEETEST sajt i na vreme rezervišete svoje mesto.

Nakon prvog konferencijskog dana, na red dolazi opuštanje i naš poznati Social event. Puno zabave, druženja, upoznavanja sa kolegama sa raznih strana sveta.

SEETEST 2020 Super Early Burd kampanja je objavljena i traje do 29. februara, i momgućava vam najveći popust za ovogodišnju konferenciju. Registraciju možete uraditi na: http://bit.ly/30rBRr0

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga