O kompaniji
44
Iskustva
12
Plate
Poslovi
TNation logo

TNation

4.8
28.10.2022.

TNation tim završio još jedan uspešan projekat, čeka ih Kraft pivo i voćno iznenađenje!

Helloworld

Tokom oktobra tim je finalizovao složeni sistem i predstavio demo verziju klijentu iz inostranstva. Demo je prošao uspešno i klijent je pokazao zadovoljstvo tokom saradnje sa našim timom. Kako bi pokazali zahvalnost članovima TNation tima, odlučili smo da pošaljemo mali znak zahvalnosti, paket sa pivom i grickalicama – nadamo se da će uživati.

U aprilu ove godine, TNation je postao nearshoring partner Nemačkoj firmi koja se bavi konsalting-om za javna preduzeća. Radili smo na razvijanju složenog sistema veb portala za jedno od javnih preduzeća, koje će koristiti za sindikalne potrebe. Suvišno je reći da se tim potrudio i tokom oktobra već smo imali gotov demo za klijenta.

Predstavljanje ovog sistema je prošlo odlično i klijent je zadovoljan projektom. Mi smo više nego zadovoljni, projekat je bio neverovatan uspeh i želimo da se zahvalimo svakom članu našeg tima na uloženom trudu i posvećenosti. Odlučili smo da celom timu koji je radio na ovom projektu pokažemo mali znak zahvalnosti. Nakon napetog rada tokom demo-a smatramo da zaslužuju opuštanje kod kuće uz omiljeno kraft pivo i grickalice, a članovi iz regiona poklon pakete sličnog sadržaja.


Kako smo postali regionalna kompanija i stalno zapošljavamo softver developer svih struktura, pakete smo poslali članovima TNation tima u Srbiji, Severnoj Makedoniji, Republici Srpskoj, i Bosni i Hercegovini. Svih deset članova našeg tima zaslužuju veliko HVALA za njihov trud i strpljenje tokom razvoja projekta. Naše kolege iz Beograda su svojevoljno pristale da poziraju za ovaj događaj. Zahvaljujemo našem softver inženjeru Branislavu Stevanoviću i COO-u Milošu Podgorcu.

Dakle, zaključak je da smo zadovoljni saradnjom i radom regionalnog tima. Taj projekat smo isporučili u roku, a posle 10 godina uspeha na nemačkom tržištu, klijent će koristiti ovaj alat ne samo za svoje potrebe, već za svoje nove partnere. Zato smo odlučili da nagradimo članove TNation tima ovim simboličnim poklonom i naravno njihovim omiljenim pivom.

Posetite profil kompanije TNation. 

Galerija