Traži se VRH poslodavac u IT industriji!
Opšti IT

Traži se VRH poslodavac u IT industriji!

01.04.2021. · 1 min

Drugi put za redom saznaćemo ko su najpoželjnije IT kompanije u Srbiji i kako izgleda idealan, zvaćemo ga VRH, poslodavac po izboru domaće IT zajednice. Odgovor na to pitanje daće preko 3.000 domaćih IT stručnjaka koji će biti uključeni u samo istraživanje.

U prvom delu istraživanja ispitanici će birati sa liste 50 kompanija one za koje smatraju da su najbolji poslodavci u Srbiji, a moći će dodati i kompaniju po svom izboru ako ona nije na početnoj listi. U drugom delu istraživanja ispitanici će otkriti svoju percepciju poslodavca za jednu od kompanija koja im je poznata, dok će u trećem delu imati priliku da odaberu karakteristike poslodavca koji je za njih idealan.

Ukrštanjem ovih podataka saznaćemo ko su najpriznatiji i najatraktivniji IT poslodavci za domaću IT zajednicu, zatim kako izgleda percepcija kanididata određenih IT poslodavaca, i na kraju kako oni zamišljaju da treba da izgleda jedan VRH poslodavac za kojeg bi želeli da rade.

Ovo istraživanje opipaće puls domaće IT scene i pokazati pravac IT poslodavcima u kom pravcu treba da se razvijaju kako bi zadovoljili standarde IT kandidata na izuzetno kompetitivnom domaćem IT tržištu radne snage.

Istraživanje sprovodi sajt za zapošljavanje Poslovi Infostud i najveća domaća IT zajednica i vodeći sajt za zapošljavanje IT kandidata u Srbiji Helloworld.rs u toku aprila. Rezultati istraživanja, kao i ko su VRH poslodavci za narednih 18 meseci, biće objavljeni tokom juna meseca.

Da bi istraživanje za one koji budu učestvovali bilo što zanimljivije, pripremljene su i nagrade za srećne dobitnike u vidu: Honor pametnog sata, Samsung noise canceling bežičnih slušalica, stalka za lap top i 5 paketa iznenađenja sajta Helloworld.rs.

Ukoliko ste iz IT struke istraživanju možete pristupiti klikom na sledeći link.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 4)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška