01.04.2021. ·
1 min

Traži se VRH poslodavac u IT industriji!

HelloWorld
5
Traži se VRH poslodavac u IT industriji!

Drugi put za redom saznaćemo ko su najpoželjnije IT kompanije u Srbiji i kako izgleda idealan, zvaćemo ga VRH, poslodavac po izboru domaće IT zajednice. Odgovor na to pitanje daće preko 3.000 domaćih IT stručnjaka koji će biti uključeni u samo istraživanje.

U prvom delu istraživanja ispitanici će birati sa liste 50 kompanija one za koje smatraju da su najbolji poslodavci u Srbiji, a moći će dodati i kompaniju po svom izboru ako ona nije na početnoj listi. U drugom delu istraživanja ispitanici će otkriti svoju percepciju poslodavca za jednu od kompanija koja im je poznata, dok će u trećem delu imati priliku da odaberu karakteristike poslodavca koji je za njih idealan.

Ukrštanjem ovih podataka saznaćemo ko su najpriznatiji i najatraktivniji IT poslodavci za domaću IT zajednicu, zatim kako izgleda percepcija kanididata određenih IT poslodavaca, i na kraju kako oni zamišljaju da treba da izgleda jedan VRH poslodavac za kojeg bi želeli da rade.

Ovo istraživanje opipaće puls domaće IT scene i pokazati pravac IT poslodavcima u kom pravcu treba da se razvijaju kako bi zadovoljili standarde IT kandidata na izuzetno kompetitivnom domaćem IT tržištu radne snage.

Istraživanje sprovodi sajt za zapošljavanje Poslovi Infostud i najveća domaća IT zajednica i vodeći sajt za zapošljavanje IT kandidata u Srbiji Helloworld.rs u toku aprila. Rezultati istraživanja, kao i ko su VRH poslodavci za narednih 18 meseci, biće objavljeni tokom juna meseca.

Da bi istraživanje za one koji budu učestvovali bilo što zanimljivije, pripremljene su i nagrade za srećne dobitnike u vidu: Honor pametnog sata, Samsung noise canceling bežičnih slušalica, stalka za lap top i 5 paketa iznenađenja sajta Helloworld.rs.

Ukoliko ste iz IT struke istraživanju možete pristupiti klikom na sledeći link.

Oceni tekst

4
9 glasova

5 komentara

Dejana Jovanovic Dejana Jovanovic 01.05.2021.
0
0

Postovani nadam se dobroj saradnji. Unapred hvala.

Danijel Belčević Danijel Belčević 18.06.2021.
0
0

PozZz ekipa, šta se radi oće biti nekog posla za nas geek-ove samo napred

Darko Ilijevski Darko Ilijevski 27.08.2021.
0
0

Ja znam gde ga NECETE naci, ako to nesto znaci...

Goran Miljevic Goran Miljevic 22.09.2021.
0
0

Moje ime je Goran Miljević iz Salaša Crnobarski. Imam 21 godinu. Završio sam četvrti stepen srednje ekonomske škole i želeo bih da se zaposlim 

Milica Smiljanić Milica Smiljanić 14.10.2021.
0
0

Super ste hoće li biti kakvog posla poz javige

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga