03.04.2023. ·
1 min

Traži se: najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji 

Traži se: najpoželjniji IT poslodavac u Srbiji 

Kako bismo utvrdili ko je, i ko su, najpoželjniji, ili kako volimo da ih zovemo „VRH“ IT poslodavci u Srbiji, pokrećemo najveće istraživanje brenda IT poslodavaca kod nas. Istraživanje se radi po savremenoj metodologiji na osnovu koje ćemo saznati koje kompanije IT-jevci u Srbiji percipiraju kao poželjne, i zašto baš njih.  

Učestvovanjem u istraživanju pomoći ćeš da se iskristališe slika šta za zaposlene u IT-ju znači dobar poslodavac, i čemu bi domaće IT kompanije trebalo da teže. 

Rezultati koje dobijemo biće validni u narednih 18 meseci jer se naredno istraživanje planira tek nakon isteka ovog perioda.  

Zato, neka ti ne bude teško da daš svoj doprinos u (pr)oceni dobrih poslodavaca, kako bi bili još bolji, i kako bi se i ostali ugledali na njih. Cilj je da imamo što bolje tržište rada za domaće IT stručnjake i kompanije koje se razvijaju u pravcu odličnih mesta za rad njihovih zaposlenih.  

Za tvoj doprinos trebaće ti 7-10 minuta a ujedno imaš i mogućnost da osvojiš neku od zanimljivih nagrada kao što su: produženi velnes vikend na Zlatiboru za dve osobe u hotelu Mona, ranac Bobam hero, slušalice Xiaomi Redmi Buds 3 PRO i još mnogo paketa iznenađenja sajta HelloWorld.rs. 

Anketu možeš popuniti na sledećem linku.

Oceni tekst

5
4 glasa
Marko Vučetić Marko Vučetić

Saradnik za odnose sa javnošću na sajtu HelloWorld.rs Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Nišu, gde je pisao naučne radove iz oblasti energetike, a sada piše PR tekstove i išao bi na TV gostovanja 24/7. Najveći lokal patriota u timu koji obožava svoju Kuršumliju i kaže da "Mladi menjaju sve(t)", što poslednjih godina kao aktivista u praksi stvarno i primenjuje.

4 komentara

Marko Marko 05.04.2023.
0
0

Da li je anketa anonimna?

Bojana sa HelloWorld.rs Bojana sa HelloWorld.rs 06.04.2023.
0
0

Zdravo Marko! Anketa jeste anonimna. 

Darko Darko 08.04.2023.
0
0

Kada je izvlačenje dobitnika?

Bojana sa HelloWorld.rs Bojana sa HelloWorld.rs 18.04.2023.
0
0

Izvlačenje dobitnika će biti u prvoj polovini maja. Pozdrav!

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga