Traži se najpoželjniji poslodavac u domaćoj IT industriji
Opšti IT

Traži se najpoželjniji poslodavac u domaćoj IT industriji

24.09.2019. · 1 min

Poslovi Infostud pokreću novo najveće istraživanje među IT profesionalcima u Srbiji kako bi saznali koje kompanije su najatraktivniji IT poslodavci kod nas, kao i da li je ono što poslodavci nude i šta IT kandidati sa tržišta očekuju – kompatibilno.

Projekat pod nazivom Talent X biće pokrenut u toku septembra i oktobra sa ciljem da, kroz savremenu metodologiju, otkrije ko su 10 najatraktivnijih IT kompanija za rad u Srbiji, kao i zašto su neke kompanije atraktivnije od drugih.

Istraživanje će biti bazirano isključivo na percepciji koju kandidat ima o kompaniji, nezavisno od toga da li je u njoj zaposlen ili ne. Često se slika koju potencijalni kandidat sa tržišta ima, ne poklapa sa pravim stanjem u kompaniji, a cilj svakog dobrog poslodavce jeste da te dve slike usaglasi kako bi se izbegla pogrešna očekivanja i nepoklapanje između zaposlenog i kompanije.

IT-evci mogu odabrati svog željenog poslodavca i učestvovati u istraživanju tako što će popuniti upitnik. Za učesnike u istraživanje spremljene su i adekvatne nagrade, a rezultati istraživanja biće dostupni u drugoj polovini novembra kada ćemo saznati gde domaći IT-jevci žele prevashodno da se zaposle.


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška