14.06.2018. ·
2 min

U toku su prijave za prvi Retail Tech Hakaton

HelloWorld
1
U toku su prijave za prvi Retail Tech Hakaton

Kompanija Delez Srbija će od 29. juna do 01. jula 2018. godine, u saradnji sa Centrom za razvoj tehnološkog preduzetništva i inovacija – ICT Hub, organizovati prvi Retail Tech hakaton. Tema i zadatak za učesnike događaja biće „In-Store Digital Experience“, dok će nagradni fond za tri najbolja rešenja iznositi ukupno 5000 evra. Retail Tech hakaton će se održati u centru za inovacije Playground na adresi Kralja Milana 10, a rok za prijave je 25. jun.

Koncept hakatona podrazumeva pronalaženje najboljeg rešenja na zadatu temu, a u ovom slučaju takmičari će biti inspirisani da razmišljaju u kom pravcu se mogu razvijati rešenja koja mogu dodatno da unaprede digitalno iskustvo kupaca u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama. Ovo je prilika da timovi, koji se sastoje od po četvoro učesnika, kreiraju inovativno softversko rešenje i pokažu znanja i veštine iz oblasti IT-a i dizajna uz biznis razmišljanje, kreativnost i odlučnost da za 48 sati kvalitetno odgovore na postavljeni izazov.

Tokom hakatona, na raspolaganju su vrhunski mentori iz oblasti programiranja, marketinga, biznisa i pripreme za javni nastup. Na timovima ostaje da budu kreativni i da na postavljeni izazov pokušavaju da odgovore kroz inovativan pristup koristeći tehnologiju. Pored novčanih nagrada, za najbolje rešenje, postoji mogućnost podrške u daljem razvoju i komercijalnoj primeni rešenja.

Kao inovativna kompanija, koja želi svojim potrošačima da pruži najbolju i najsavremeniju uslugu, Delez Srbija na ovaj način nastoji da otkrije najnovije tendencije u oblasti unapređenja korisničkog iskustva u svojim prodavnicama.

Ovaj hakaton je jedan od prvih koraka saradnje kompanije Delez Srbija i ICT Hub-a koji za cilj ima otvaranje kompanije ka startap zajednici i približavanje tehnološkim startapima. Delez Srbija je obezbedio nagradni fond, mentorsku podršku stručnjaka iz oblasti IT -a, marketinga i biznisa, kao i uslove za rad - hranu, piće, inspirativan prostor, brz internet i prostor za odmor.

Svi zainteresovani za učešće na Retail Tech hakatonu mogu se prijaviti na stranici: hackathon.icthub.rs

Oceni tekst

5
1 glas

1 komentar

Mladen Pauljev Mladen Pauljev 23.06.2018.
0
0

Pazi bogati: "Bogati nagradni fond???" Ala su se stisli za pet iljada evrića, jednu guvernatorkinu platu za TRI gotova konkretna rešenja za 48h!? Trebalo je da se isprse za svako od rešenja po pet iljadarki evrića....'vako nisu dovoljna dva oka za plakanje.

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga