22.12.2020. ·
1 min
· [ Vreme: utorak, 22.12.2020. 19h ]

UX Meetup - Beyond User Experience Design sa Vladimirom Končarom

HelloWorld
0
UX Meetup - Beyond User Experience Design sa Vladimirom Končarom

IxDA Belgrade oragnizuje online druženje, prvi put sa Vladimirom Končarom - co-leadom Zagrebačke IxDA organizacije i dizajn direktorom u Kiwi.com koje se održava 22. decembra u 19 časova.
On će govoriti na temu "Beyond User Experience Design" - ovaj govor za cilj ima da napravi izazov našem poimanju UX-a; šta je pozicija dizajna u jednoj kompaniji i da nam ukaže na vrednost koju dizajn ima i kojom doprinosi organizacijama. Pomoći će nam da bolje razumemo kako je moguće prebaciti se sa isključivog dizajniranja feature-a na holističko produkt razmišljanje.
Vladimir ima 15 godina iskustva u kreiranju strategije, koncepta i dizajniranju interaktivnih rešenja koja su mu donela brojne nagrade. Svoju prvu firmu (www.revolucija.hr) je osnovao odmah nakon fakulteta i više od 10 godina radio za brandove kao što su Volvo, Nike i sl. Pre 4 godine Revoluciju je spojio sa Five-om (www.five.agency), u kojoj zatim vodi dizajn tim kreirajući rešenja za različite klijente na USA tržištu: Marriott International, Penguin Random House, Accu Weather, Rosetta Stone... Takođe je osnivač i dizajn partner fintech startup-a Amodo (www.amodo.eu). Trenutno je dizajn direktor u Kiwi.com gde razvija dizajn strategiju za ovaj češki travel startup.

Mesto ovog online događaja je na sledećem linku:

https://mvpworkshop.zoom.us/j/91691514946?pwd=OS9iNVNIaHBzT0s0aTFlN1REOXd5QT09

Passcode: UXROCKS

A za sve dodatne informacije vezane za događaj klikli na link.

Cover photo source: https://www.freepik.com/free-photo/cropped-front-end-developers-designing-mobile-application-interface_5839466.htm#page=1&query=ux%20design&position=19

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga