Uspešno završena humanitarna akcija
Opšti IT

Uspešno završena humanitarna akcija "Paketić sa terena stiže da deci igra bude bliže"

27.02.2019. | 1 min

Uspešno je završena novogodišnja, humanitarna akcija "Paketić sa terena stiže da deci igra bude bliže". Više od 120 paketića podeljeno je mališanima u nekoliko ustanova u Beogradu. U ovoj akciji učestvovalo je 8 košarkaških ekipa, oko 96 igrača.

Paketiće sa košarkaškog terena dobilo je preko 100 mališana. Paketići su podeljeni Stacionaru “Lipovica”, Gradskom zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu i Prihvatilištu za decu “Čuvarkućica”. Svim mališanima su uspeli da izmame osmeh na lice i pokazali su im da nisu sami i da je uvek tu neko da ih ohrabri da krenu dalje i učini im život bezbrižnijim. Ovom akcijom obezbedili smo paketiće za decu koja se herojski bore protiv teških bolesti i decu koja su bez roditeljskog staranja.

Nakon završene humanitarne akcije možemo reći bravo za sve ekipe, za igrače i naravno bravo za Luku Bulatovića, direktora marketinga koji je zajedno sa timom osmislio i sproveo celu akciju ispred Košarkaške IT Lige. Igrači su pokazali da svoje srce, pored košarkaškog terena, daju i na plemenitom terenu.

Sportski pozdrav!


(8 osoba je glasalo, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška