27.02.2019. ·
1 min

Uspešno završena humanitarna akcija "Paketić sa terena stiže da deci igra bude bliže"

HelloWorld
0
Uspešno završena humanitarna akcija "Paketić sa terena stiže da deci igra bude bliže"

Uspešno je završena novogodišnja, humanitarna akcija "Paketić sa terena stiže da deci igra bude bliže". Više od 120 paketića podeljeno je mališanima u nekoliko ustanova u Beogradu. U ovoj akciji učestvovalo je 8 košarkaških ekipa, oko 96 igrača.

Paketiće sa košarkaškog terena dobilo je preko 100 mališana. Paketići su podeljeni Stacionaru “Lipovica”, Gradskom zavodu za plućne bolesti i tuberkulozu i Prihvatilištu za decu “Čuvarkućica”. Svim mališanima su uspeli da izmame osmeh na lice i pokazali su im da nisu sami i da je uvek tu neko da ih ohrabri da krenu dalje i učini im život bezbrižnijim. Ovom akcijom obezbedili smo paketiće za decu koja se herojski bore protiv teških bolesti i decu koja su bez roditeljskog staranja.

Nakon završene humanitarne akcije možemo reći bravo za sve ekipe, za igrače i naravno bravo za Luku Bulatovića, direktora marketinga koji je zajedno sa timom osmislio i sproveo celu akciju ispred Košarkaške IT Lige. Igrači su pokazali da svoje srce, pored košarkaškog terena, daju i na plemenitom terenu.

Sportski pozdrav!

Oceni tekst

5
8 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga