11.10.2017. ·
1 min

Virtuelni dani karijera i znanja

HelloWorld
0
Virtuelni dani karijera i znanja

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2017." počeo je danas i trajaće do 18. oktobra, na adresi dankarijera.com.

Na ovogodišnjem regionalnom sajmu koji Poslovi.infostud organizuju sa sajtovima Moj-posao.net iz Hrvatske i Posao.ba iz Bosne i Hercegovine po prvi put se našla IT kapsula gde su regionalne i lokalne IT kompanije izašle sa ponudom slobodnih radnih mesta za ovu struku.

Za sve one koji su u potrazi sa poslom u oblasti IT-ja, na sajmu mogu potražiti zaposlenje u nekoj od IT kompanija u Srbiji, kao što su Nordeus, Infostud, P3 Communications, Sitel SBA, eFront, Comdata, Ubisoft, Global Engineering Technologies, predstavništvo Joorney i Webcom / Callidus Cloud, a koji su upravo u potrazi za novim radnicima.

Sajam i ove godine posetiocima nudi live chat sa poslodavcima po tačno utvrđenom rasporedu, stoga iskoristite mogućnost da saznate sve što vas zanima od interesantnih poslodavaca.

Virtuelni Hakaton je novina osmog po redu Virtuelnog sajma karijera i znanja. Na Hacklanju zadatke će vam postavljati jedne od najboljih IT firmi u Srbiji i regionu, te iskoristite priliku da u periodu od 11. do 16. oktobra odmerite svoje znanje sa najboljim programerima iz Srbije, Hrvatske i Bosne i Hercegovine i osvojite vredne nagrade. 

Tokom sajma prisutni će imati priliku i da fizički prisustvuju panel diskusijama koje će se održati u Startit Centru Beograd, u subotu 14. oktobra od 11 časova, tokom kojih će predstavnici kompanija govoriti o pozicijama koje su namenjene kandidatima bez iskustva. Na drugom panelu predstavnici IT sektora će diskutovati o oglasimaprijavama na juniorskim i seniorskim pozicijama.

Zavirite i vi! :)

 

Oceni tekst

3
5 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima