24.04.2017. ·
2 min

Vivify Ideas otvara Vivify Academy - školu programiranja

HelloWorld
1
Vivify Ideas otvara Vivify Academy - školu programiranja

Novosadska IT kompanija Vivify Ideas ovog proleća, po prvi put, otvara vrata Škole programiranja - Vivify Academy. Vivify Ideas je outsourcing kompanija koja se već četiri godine uspešno bavi web developmentom. Pored rada na projektima stranih i domaćih klijenata, Vivify Ideas tržištu nudi i sopstvene proizvode (aplikacije VivifyScrum i VivifyScrum Edu).

O razlozima osnivanja Vivify Academy, popričali smo sa Goranom Prijićem, suvlasnikom firme Vivify Ideas.

Naša firma Vivify Ideas je svesna da postoji mnogo talentovanih ljudi zarobljenih u neperspektivnim i društveno degradiranim strukama. Svi oni poseduju talenat koji zaslužuje da bude ostvaren, a naš je zadatak da to prepoznamo i omogućimo. Zato imamo zaposlene ne samo programere sa formalnim obrazovanjem, već i bivše psihologe, građevince, doktore, ekonomiste” objašnjava Goran.

Na pitanje šta je to što nude polaznicima kurseva, Goran je istakao: “Pre početka i u toku trajanja kursa programiranja daćemo sve od sebe da pomognemo polaznicima da najpre saznaju da li zaista žele da se bave ovim poslom, a nakon toga i da na njih prenesemo neophodna znanja da se zaposle kao programeri. Naš interes jeste da ih naučimo i zaposlimo u našoj firmi ili da ih pripremimo za rad u drugim uspešnim IT kompanijama. Nije nam bitno da li imaju formalno obrazovanje. Bitno je da imaju talenat, volju i ispravan stav.”

Program kurseva

Vivify Academy polaznicima nudi dva kursa, Osnovni i Napredni kurs programiranja. Oba kursa traju po šest nedelja. Fokus škole programiranja je praktični rad i vežbe, pored postupnog usvajanja teorijskog znanja tokom interaktivnih predavanja. Predavanja se održavaju tri puta, a vežbe dva puta nedeljno. Ukupan broj časova po kursu je 72, dok se za vežbe izdvaja 96 sati uz stalno prisustvo mentora. Mentori i predavači će biti dostupni za sve konsultacije.

Poslednja nedelja oba kursa je posvećena izradi aplikacije. Na osnovnom kursu u pitanju je web aplikacija, dok se na naprednom kursu izrađuje Single Page aplikacija.


Detaljan program kurseva pogledajte ovde.

Kursevi će se održavati u novim prostorijama firme Vivify Ideas u kasnim popodnevnim časovima. Broj polaznika po kursu je ograničen na 15. Polaznici će biti raspoređeni na osnovu izabranih termina prilikom prijave i dostupnosti slobodnih mesta u grupama.

Cena pojedinačnog kursa sa PDV-om je 62.000 RSD sa mogućnošću plaćanja u 3 rate.

Vivify Academy obezbeđuje svu potrebnu opremu za pohađanje kursa.

Prijave

Prijave za besplatno inicijalno testiranje su uveliko u toku na sajtu Vivify Academy. Početak prvog kursa se očekuje 15. maja.

Oceni tekst

4
5 glasova

1 komentar

Miroslav Miroslav 23.08.2019.
0
0

Skola nije dobra. Suvise je sve intenzivno. Ima puno polaznika koji imaju puno predznanja i uspevaju da razumeju predavanja. Nikako ne preporucujem ako nemate predznanje i ako nista vec radili u IT. Zaradjuju dosta para od ove skole to je sigurno. Bolje ulozite pare u nesto drugo

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga