14.10.2021. ·
3 min

WONDERLAND AI SUMMIT: Najveće svetske kompanije na jednom mestu

HelloWorld
0
WONDERLAND AI SUMMIT: Najveće svetske kompanije na jednom mestu

Ukoliko želite da zavirite u sasvim novu dimenziju i saznate kako se  uz pomoć veštačke inteligencije menja poslovanje vodećih svetskih korporacija, sa kojim se izazovima  susreću, i kako nam ona olakšava svakodnevni život, onda je Wonderland AI Summit 2021 pravo mesto za vas!

Ovogodišnji, treći po redu Wonderland AI Summit će se održati 21. i 22. oktobra online. Uz podršku diamond sponzora kompanije Huawei i partnera Dell, Microsoft, Quantox i Anari AI, na ovogodišnjem Wonderland AI Summit se očekuje prisustvo više od 2000 učesnika i preko 100 istaknutih govornika iz kompanija kao što su Huawei, Amazon, Adobe, Microsoft, NVIDIA, Google, Facebook, PwC, Samsung, Audi AG i mnoge druge, razmenjivaće znanja, ideje i inovativna rešenja iz oblasti veštačke inteligencije na četiri različita stejdža - Main, Tech and Beyond, Edu i Startup.

Wonderland AI Summit će prvi put okupiti i vodeće svetske investicione fondove i pružiti priliku startup-ima da prikažu svoja inovativna rešenja i nove ideje, budu prepoznati i potencijalno obezbede sebi prve investicije.

Na četiri bine biće obuhvaćen širok spektar tema vezanih za veštačku inteligenciju, od zdravlja, gaming-a, finansija, IT-ja i mnogih drugih. Među njima naći će se i četiri značajne panel teme koje će predstaviti: 

 • Benefite i rizike upotrebe veštačke inteligencije, 
 • Žene u AI-ju, 
 • Tehnologije budućnosti - veštine i znanja potrebna za implementaciju kao i praktični saveti za izgradnju uspešnog  biznisa,
 • Kako podići investiciju za jedan startup

Neki od predavača ovogodišnjeg Wonderland AI Summit-a:

 • Elena Sokolova (Amazon),
 • Anand Rao (PwC),
 • Lucas Di Grassi (FIA Formula E),
 • Chris Duffey (Adobe),
 • Patrick Bengert (Samsung SDS),
 • Alison Lowndes (NVIDIA),
 • Josh Simmons (VMware),
 • Nicholas Lane (Samsung AI),
 • Bernd Blumoser (Siemens),
 • Muzahid Hussain (Audi) i mnogi drugi.

Rezervišite svoje mesto na vreme na jednom od najinovativnijih događaja na svetu! Više informacija o događaju, programu i učesnicima možete naći na oficijalnom website-u samita.  

Obezbedili smo i 10% za kupovinu karte sa našim promo kodom HW10, koji se unosi prilikom kupovine karte na sajtu.

“Wonderland AI Summit vidim kao jedan od najinovativnijih svetskih događaja u domenu veštačke inteligencije, kako zbog koncepta, kompanija i ljude koje okuplja, tako i zbog Wonderland AI zajednice u okviru koje je samit nastao. Kroz ovu zajednicu i njene organizacije nastojimo da Srbiju poziciniramo na svetsku AI scenu, a naš rad je već sad globalno prepoznat.” - Jovan Stojanović, osnivač Wonderland AI ekosistema

O Wonderland AI Summit-u

Wonderland AI Summit je globalni događaj koji okuplja eminentne govorinike iz vodećih svetskih kompanija koji dele istu energiju i imaju zajednički cilj - da koristeći snagu veštačke inteligencije budućnost učine boljom. Ideja samita je da promoviše demokratizaciju znanja na polju veštačke inteligencije kroz različite pristupe, kao i da promoviše tehnološke inovacije na proaktivan i inovativan način i time doprinese njihovoj široj primeni.

Kao deo Wonderland AI ekosistema koga čine AI entuzijasti, istraživači i lideri na različitim poljima okupljeni u Serbian AI Society, Wonderland AI Summit, Angelico, CITY AI, Anari AI (kompaniju koja je podigla 2 miliona dolara za razvoj AI hardverske industrije kroz personalizirane cloud čipove), Wonderland AI Summit razvija ideje i inovacije koje imaju za cilj da promene budućnost.

Za više informacija posetite https://wonderlandai.com 

Oceni tekst

5
4 glasa

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima