03.02.2020. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 07.02.2020. 18h ]

WP meetup Zrenjanin

HelloWorld
0
WP meetup Zrenjanin

U  Startit Centru Zrenjanin 7. ferbuara, sa početkom u 18h će biti održan WordPress meetup na temu: Koji su najčešći problemi u WordPress-u i šta je to hook?

Prvo predavanje održaće Davor Altman, koji radi kao Happiness Engineer u Automattic-u i pruža tehničku podršku WordPress korisnicima. Samim WordPress-om se bavi već 7 godina.  Davor je imao priliku da rešava najrazličitije probleme sa kojima se korisnici WordPress-a susreću i tokom predavanja će podeliti neke od najčešćih problema sa kojima se susreo i na koji način je uspeo da ih reši.

Drugo predavanje će održati Milana Cap koja se bavi WordPress developmentom od 2010. godine, a trenutno je WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član tima Dokumentacije na WordPress.org. WordPress je izgrađen sa pretpostavkom da će teme i dodaci proširivati njegovu osnovnu funkcionalnost. Način na koji se ovo postiže je sistem kopči, tzv. hook-ova, koje se koriste u formi akcija i filtera. Kada koristiti akciju, a kada filter? Koja je razlika i da li uopšte postoji? Zašto kopče nekad ne rade, kako ih pravilno koristiti? Da li praviti svoje kopče i zašto bi to iko radio? Milana će dati odgovore na ova i još neka pitanja.

Pisustvo događaju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem  forme.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga