WP meetup Zrenjanin
Dešavanja

WP meetup Zrenjanin

03.02.2020. · 1 min

U  Startit Centru Zrenjanin 7. ferbuara, sa početkom u 18h će biti održan WordPress meetup na temu: Koji su najčešći problemi u WordPress-u i šta je to hook?

Prvo predavanje održaće Davor Altman, koji radi kao Happiness Engineer u Automattic-u i pruža tehničku podršku WordPress korisnicima. Samim WordPress-om se bavi već 7 godina.  Davor je imao priliku da rešava najrazličitije probleme sa kojima se korisnici WordPress-a susreću i tokom predavanja će podeliti neke od najčešćih problema sa kojima se susreo i na koji način je uspeo da ih reši.

Drugo predavanje će održati Milana Cap koja se bavi WordPress developmentom od 2010. godine, a trenutno je WordPress developer u Toptalu. Aktivan je član tima Dokumentacije na WordPress.org. WordPress je izgrađen sa pretpostavkom da će teme i dodaci proširivati njegovu osnovnu funkcionalnost. Način na koji se ovo postiže je sistem kopči, tzv. hook-ova, koje se koriste u formi akcija i filtera. Kada koristiti akciju, a kada filter? Koja je razlika i da li uopšte postoji? Zašto kopče nekad ne rade, kako ih pravilno koristiti? Da li praviti svoje kopče i zašto bi to iko radio? Milana će dati odgovore na ova i još neka pitanja.

Pisustvo događaju je besplatno ali je zbog ograničenog broja mesta neophodna prijava putem  forme.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška