24.02.2020. ·
1 min
· [ Vreme: petak, 28.02.2020. 18h ]

#WPNS 02/20

HelloWorld
0
#WPNS 02/20

U Startit Centru Novi Sad, 28. februara u 18h održaće se WordPress meetup sa dva predavanja.

Nastavljamo priču od prošlog puta - WordPress migracije. Tijana i Vladimir su prošli put držali teorijsko predavanje vezano za WordPress migracije, a ovog puta će nam pokazati kako da se teorijsko znanje primeni u praksi.

Drugo predavanje pod nazivom WordPress Troubleshooting će držati Miloš Grubiša: "Tokom ovog predavanja pokušaću da vam približim načine rešavanja nekoliko najčešćih WordPress problema. Videćete da ne moraju baš svi problemi da izazivaju glavobolju i da je mnoge od njih moguće vrlo lako rešiti." Posle 5 godina raznih iskustava rada sa WordPressom, Miloš je trenutno strastveni WordPress troubleshooter ili bolje rečeno, uživa da čačka po WordPressu. Uvek mu je drago ukoliko uspe da nekome reši neki online problem i sredi polupan sajt. Miloš smatra da se uz dovoljno strpljenja (kojeg uvek pomalo manjka) sve može rešiti. Pored tehničkih stvari, amaterski se bavi fotografijom, voli da otkriva lepote prirode i ljubitelj je životinja.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Ukoliko želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač javite nam se. Prijava predvača se vrši putem forme dok više o prijavama predvača možete pročitati na linku.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je neophodno prijaviti se  putem linka.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga