10.03.2020. ·
1 min
· [ Vreme: sreda, 25.03.2020. 18h ]

#WPNS

HelloWorld
0
#WPNS

U Startit Centru Novi Sad, 25. marta održaće se 29. WordPress meetup sa dva predavanja.

WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

Tema prvog predavanja je: Technical SEO i o njoj će nam pričati Lazar Dačić, koji je držao prvi deo ovog predavanja na meetup-u u januaru, a sada će nam održati drugi deo tog predavanja.

Tema drugog predavanja će biti: Tehnike povećanja prodaje za eCommerce - WooCommerce CRO, a  predavač će biti Miroslav Ostojić.

Miroslav Ostojić je vlasnik firme mDeus Solutions, direktor Instituta Informacionih Tehnologija „Veles” i osnivač MatHackathon-a. U IT svetu je od 2008. godine, a WordPress-om se bavi od verzije 2.9 . Primarno se bavi programiranjem onlajn platformi visokog nivoa i eCommerce platformi, optimizacijom uz pomoć SEO-a i CRO-a. Aktivan je član WordPress zajednice kao i evangelista čistog koda.

Na predavanju će pričati o tehnikama koje utiču na povećanje prodaje putem interneta, posebno će se osvrnuti na sam WordPress kao i WooCommerce. Neke od stvari o čemu će pričati su pravila optimizacije za UX (User Experience), optimizacija brzine učitavanja sadržaja, pravilo 3 klika, alati praćenje ponašanja korisnika (heatmaps), WooCommerece pluginovi za “Cart Abandonment” i “Email Marketing” u svrhu povećanja prodaje.

Prisustvo predavanju je besplatno ali je neophodno prijaviti se putem linka.

Oceni tekst

0

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga