25.03.2019. ·
2 min

Web development, agilne metodologije i razvoj karijere na ovogodišnjem ENTER-u

HelloWorld
0
Web development, agilne metodologije i razvoj karijere na ovogodišnjem ENTER-u

Treće izdanje ENTER konferencije, 17. i 18. aprila, donosi aktuelnosti iz web developmenta, projektnog menadžmenta i karijernog razvoja sa posebnim osvrtom na profesionalne rezultate i doprinosu žena u ovim oblastima.

Koji su trenutni trendovi u web developmentu? Kako poboljšati performanse svog tima kao projektni menadžer? Kako započeti karijeru u IT industriji? Koja su znanja i veštine potrebne za određene pozicije? Na ova i mnoga druga pitanja odgovoriće predavači i panelisti treće po redu ENTER konferencije koja će se održati 17. i 18. aprila u Jugoslovenskoj kinoteci. Konferencija je prilagođena iskusnim programerima, menadžerima, studentima završnih godina tehničkih fakulteta i svima koji su u procesu prekvalifikacije.

Wei Lin, vice-president of engineering, u vodećoj kompaniji svetskoj kompaniji u polju internet sigurnosti - TeleSign i jedna od pobornica Women in Tech inicijative, otvoriće konferenciju kao keynote predavač.

Konferencija je podeljena u četiri programske celine

U Tech Talks celini učesnici će moći da se informišu o novinama u React ekosistemu, JS bibliotekama i frejmovima, razvoju aplikacija upotrebom Kotlina, dok će se u okviru Management Talks govoriti o agilnim modelima, načinima njihovog izbora, praćenju rezultata primene i razvoju timova kroz edukaciju. Career Talks obuhvatiće planiranje razvoja karijere i njene faze, prednosti i nedostaci rada u određenim tipovima kompanja, potrebnim znanjima i veštinama za različite pozicije u IT-ju. Predavanja i panel diskusije biće smeštene u popodnevnim satima 17. aprila.

U okviru konferencije, 18. aprila, biće održane praktičnehands-on” radionice tokom kojih će učesnici imati priliku da, između ostalog, nauče nove veštine poput pripreme i procesa razgovora za posao, kodiranja, pravljenja WordPress sajtova i drugo. Više informacija o radionicama možete naći ovde.

Prijave su otvorene!

Svoje mesto možete rezervisati putem sajta konferencije.
Konferenciju organizuje udruženje građana Spacevent u saradnji sa međunarodnom mrežom ACM (Assosiation for Computing Machinery). Za sve informacije i novine u vezi sa konferencijom posetite web sajt konferencije ili ih pratite na mrežama - FB//LI/IG/TW.

Oceni tekst

5
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima