08.05.2019. ·
1 min

WordCamp - WordPress konferencija u Nišu

HelloWorld
0
WordCamp - WordPress konferencija u Nišu

Prva zvanična WordPress konferencija u Nišu, poznata i kao WordCamp, biće održana 18. i 19. maja u prostorijama Elektronskog fakulteta i Visoke tehničke škole u Nišu. Konferencija se održava na nivou cele države i biće jedini događaj ovog tipa u Srbiji ove godine.

WordPress predstavlja najpopularniju platformu koja pokreće preko 33.7% sajtova na svetu. Laka je za korišćenje, a pomoću nje možete napraviti unikatne sajtove bilo koje namene. WordPress konferencija je jedinsvena prilika da uđete u svet IT-a, naučite nešto novo, napredujete i upoznate lokalnu zajednicu.

Prvog dana konferencije imaćete priliku da čujete domaće i strane predavače koji su uspešni u svojim poslovima vezanim za WordPress. Oni će podeliti svoja znanja i iskustva koja će motivisati učesnike da se usavršavaju. Predavanja će se održati na Elektronskom fakultetu u dve paralelne trake, sa 18 govornika.

Radionice zajedničkog programiranja - Contributor day, održaće se sledećeg dana na Visokoj tehničkoj školi. Učesnici će biti podeljeni u timove u okviru kojih će raditi sa mentorima i doprinositi razvoju ove popularne platforme. Za ove radionice predznanje nije potrebno jer svako, bez obzira na iskustvo, može doprineti. Radionicama će prisustvovati i iskusni ljudi svih struka iz sveta WordPress-a, te je ovo jedinstvena prilika da ih upoznate i popričate sa njima o svemu što vas interesuje.

Kupovinom karte za prvi WordCamp Niš obezbeđuje se pristup konferenciji, žurci i mesto na radionicama.

Satnicu konferencije možete pogledati na ovom linku. Više informacija o WordPress konferenciji, predavačima i radionicama možete pronaći na zvaničnom sajtu, kao i na Facebook, Instagram i Twitter nalozima WordCamp Niš.

Oceni tekst

1
1 glas

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima