26.09.2017. ·
1 min

WordPress Translation Day 2017

HelloWorld
0
WordPress Translation Day 2017

WordPress Translation Day 2017 će se u Novom Sadu održati u Startit Centru, u subotu 30. septembra od 12 do 18 časova, a u Startit Centru Beograd istog datuma od 12 do 20 časova.

Novi Sad

Ne propustite priliku da učestvujete u ovom globalnom druženju na kome ćete imati prilike da da radite na prevodima dodataka, tema ili samog WordPressa. Osnovne informacije o tome kako možete da učestvujete u prevođenju možete pronaći na sledećem linku.

Ukoliko želite da aktivno učestvujete u globalnoj WordPress zajednici, WPTranslationDay je sjajno mesto da upoznate ljude u opuštenoj atmosferi i da se uz rad dobro zabavite. Ponesite vaš laptop i pripremite se za druženje, a svoje prisustvo možete potvrditi ovde.

Beograd

WordPress dan u Beogradu će imati malo “drugačiji” format. Naime, ovogodišnji WPTranslation day se posvećuje standardima. Kroz niz radionica, priča, “okruglih” stolova, uz pomoć filologa i lektora, pokušaće da se definišu najbolji načini kako da svi koji žele da pomognu u širenju WordPress-a na ćirilicu i srpski jezik, to mogu uraditi što brže i što kvalitetnije.

Satnica događaja :

12:00 - 18:00    | Global WordPress Translations Day
18:00 - 20:00   | #WPBGD WordPress Meetup

Svoje prisustvo možete potvrditi putem sledećeg linka.

Oceni tekst

3
5 glasova

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima