21.11.2022. ·
1 min

Završena osma po redu TX konferencija

Završena osma po redu TX konferencija

Kompanija TX services 15. novembra organizovala je osmu po redu TX konfrenciju koja je postala centralni događaj za zaposlene u TX-u.

Po prvi put ove godine održan je i poseban student track program za studente u Beogradu na kome je podeljeno mnogo saveta iskusnih stručnjaka iz TX-a, a poseban fokus je bio na soft veštine i pripremu za prvo zaposlenje. Ispred sajta HelloWorld.rs, Bojana Ćirić govorila je o mogućnostima za zaposlenje na IT tržištu, ponudi poslova, traženim tehnologijama i pozicijama, kao i mogućnostima napredovanja u IT industriji. Pored neophodnih informacija o tržištu rada, Bojana je govorila o našem projektu IT insajder gde budući zaposleni mogu da pronađu informacije o kompanijama, njihovim platama, iskustvima iz kompanije ali i razna iskustva sa intervjua za posao.

Pored Bojane, na konferenciji su se predstavili i razni drugi predavači:

Aleksandar Grkajac - Senior Java Inženjer, Doodle

Nemanja Jovićević - Senior AWS Java inženjer, Goldbach

Bojana Vasiljević - Java inženjer, PTS

I još mnogo drugih zanimljivih predavača.

Oceni tekst

5
1 glas
Marko Vučetić Marko Vučetić

Saradnik za odnose sa javnošću na sajtu HelloWorld.rs Diplomirao je na Mašinskom fakultetu u Nišu, gde je pisao naučne radove iz oblasti energetike, a sada piše PR tekstove i išao bi na TV gostovanja 24/7. Najveći lokal patriota u timu koji obožava svoju Kuršumliju i kaže da "Mladi menjaju sve(t)", što poslednjih godina kao aktivista u praksi stvarno i primenjuje.

0 komentara

Iz ove kategorije

Svi članci sa Bloga

Slični poslovi

Povezane kompanije po tagovima