Blog autori

Saznaj više o autorima koji dele svoja iskustva i savete i prenose vesti sa IT tržišta na našem blogu.

Blog Autori
Ana Roje Ivančić

Ana Roje Ivančić

1

Ana Roje Ivančić je DevOps konsultant, specijalista za Azure DevOps servise i server, Scrum.org Professional Scrum Trainer, sa preko 15 godina iskustva (<a href='/blog/autor/ana-roje-ivancic/48' title='Ana Roje Ivančić'>...</a>)

Bojan Tomić

Bojan Tomić

1

Svestrana i dinamična osoba sa više od 5 godina iskustva u marketing vodama. Istoričar po profesiji, marketer i kreativac po opredeljenju. Od 2016. (<a href='/blog/autor/bojan-tomic/38' title='Bojan Tomić'>...</a>)

Bojana Ćirić

Bojana Ćirić

44

Smišlja načine da super moći marketinga usmeri ka onima koji traže posao - da pronađu prave oglase za posao i rade na unapređenju svojih veština (<a href='/blog/autor/bojana-ciric/59' title='Bojana Ćirić'>...</a>)

Bojana Đukić

Bojana Đukić

1

Od profesionalnog plivanja u bazenu doplivala i do IT planete gde se trudi da upozna mišljenje i navike stanovnika iste. :) Diplomirani ekonomista na (<a href='/blog/autor/bojana-djukic/34' title='Bojana Đukić'>...</a>)

Branislav Kolar, Vladimir Blagojević

Branislav Kolar, Vladimir Blagojević

4

<strong>Branislav Kolar</strong> se bavi sistemskom administracijom na Windows operativnim sistemima i drugim tehnologijama koje su neophodne za održavanje (<a href='/blog/autor/branislav-kolar-vladimir-blagojevic/9' title='Branislav Kolar, Vladimir Blagojević'>...</a>)

Branko Vukovac

Branko Vukovac

1

Radi u Infostudu u sektoru ljudskih resursa, a diplomirani je inženjer menadžmenta ljudskih resursa na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Smatra (<a href='/blog/autor/branko-vukovac/21' title='Branko Vukovac'>...</a>)

Prikaži još