Kompanije pišu

Prostor za poslodavce i njihove priče o zaposlenima, tehnologijama, projektima, uslovima rada ispričano kroz kratke članke.

Blog Kompanije pišu
26.01.2021. ·
2 min

Reč, dve sa Urošem

Naš kolega Uroš Anđelić iz Beograda je odvojio nekoliko minuta i proćaskao sa nama. Otkrio nam je da radi kao programer 3 i po godine i da je samouk. Prvo je naučio Javu, a zatim PHP, Phython i JavaScript. Svoja znanja i iskustva je podelio na Quantox Virtual Conf, a svi koji ga niste gledali to možete učiniti na našem Youtube kanalu.

HelloWorld
0
26.01.2021. ·
6 min

Mračna strana JavaScript jezika

JavaScript je jedan od popularnijih programskih jezika. To je lagan, interpretiran i “run time” kompajliran jezik sa “first-class” funkcijama (vaše funkcije mogu biti argumenti i vraćene vrednosti kao i bilo koja varijabla i/ili bilo koji literal.)

HelloWorld
0
30.12.2020. ·
3 min

Na kojim projektima rade najbolji IT stručnjaci?

IT industrija u Srbiji danas predstavlja jednu od najperspektivnijih grana privrede i vrlo značajnu destinaciju na svetskoj IT mapi zahvaljujući posvećenim inženjerima i timovima ljudi.

HelloWorld
0
09.12.2020. ·
5 min

Zašto je mentorstvo na poslu važno?

Prema istraživanju koje je sprovedeno u SAD među 150 izvršnih direktora, mentorstvo je glavni razlog koji su ispitanici navodili za uspešan razvoj u okviru svojih organizacija, dok je u Britaniji istraživanje pokazalo da se mentorstvo smatra jednim od dva najbolja alata za razvoj lidera unutar organizacije.

HelloWorld
0
08.12.2020. ·
5 min

#Decodemode

Ubisoft Beograd je krajem oktobra 2020. organizovao takmičenje – Decodemode.

HelloWorld
0
16.09.2020. ·
5 min

Subotica će biti IT centar ovog dela Evrope

Avgust će biti mesec kad će švedska IT kompanija „Auxality“ proslaviti dve godine uspešnog poslovanja, a zahvaljujući viziji jednog od osnivača i direktora Džordža Salfeldta, ova firma ima svoje predstavništvo i u Subotici. Ušuškana kancelarija u strogom centru grada, u ulici Dimitrija Tucovića predstavlja samo prvi korak u realizaciji ideje našeg sagovornika da od Subotice napravi regionalni IT centar.

HelloWorld
0
17.07.2020. ·
8 min

Da li si gejmer sa znanjem C++?

Ako je odgovor DA, nastavi da čitaš a mi ćemo prestati da koristimo caps lock jer smo sada privukli tvoju pažnju!

HelloWorld
0
03.07.2020. ·
<1 min

BBQ Event

One of our traditional events is certainly autumn BBQ teambuilding on Stražilovo, National Park Fruška Gora.

HelloWorld
0
03.07.2020. ·
1 min

Magic Six Values & Principles

TEAM SPIRIT We know that team is the most important and that working together brings us special quality. All colleagues in our company are members of our Team. Respect for colleagues, our diversity and fellowship are things that we value.

HelloWorld
0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.