IT Kolumna

IT kolumna je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

WPAkademija – Besplatni WP kursevi

Na sajtu wpakademija.rs su trenutno dostupna tri WordPress kursa u vidu besplatnih video lekcija.

(više)


postavljeno: 02.04.2020

Codecademy

Codecademy je platforma sa online editorom za testiranje kôda, koja ima za cilj da na zabavan način pomogne svima koji uplovljavaju u IT vode. Sajt nudi veliki broj kurseva grupisanih po određenoj temi ili programskom jeziku.  (više)


postavljeno: 27.03.2020

edX kursevi

Rast Mooc pokreta (Massive open online course – Otvoreni onlajn kursevi za sve) poprima potpuno nove razmere, a ovom pokretu se priključuju prestižni svetski univerziteti. (više)


postavljeno: 27.03.2020

Code.org besplatni tutorijali

Code.org vam omogućava da naučite osnove računara kroz jednostavne operacije. Na njihovom sajtu možete naći tutorijale, kao i lekcije nekih od najvećih imena programiranja (više)


postavljeno: 25.03.2020

Free Code Camp

freeCodeCamp je neprofitna organizacija koja omogućava interaktivno učenje na svojoj platformi, onlajn forume, sobe za dopisivanje, (više)


postavljeno: 24.03.2020

Kampster - mini kurs

Na mini-kursu Svi saveti za frilens poslovanje naučićete kako da svoje veštinesposobnosti i potencijale razvijete i upotrebite na tržištu rada, kako da putem interneta pronađete poslodavce i počnete da zarađujete. (više)


postavljeno: 24.03.2020

Škola koda - besplatni tutorijali

Škola koda je udruženje programera posvećeno deljenju veština i učenju programiranja na razumljiv i pristupačan način. (više)


postavljeno: 24.03.2020

Udemy besplatni kursevi

Udemy je platforma gde na jednom mestu možete pronaći najveći broj online kurseva (preko 22 hiljade) po pristupačnoj ceni, od kojih su mnogi i besplatni. (više)


postavljeno: 24.03.2020

Krojačeva škola - besplatni kursevi

Infostud grupa i Krojačeva škola već nekoliko godina partneri su u razvoju inovativnih metoda u učenju i profesionalnom razvoju. (više)


postavljeno: 24.03.2020

Semos education - besplatni treninzi

Semos Education se priključio inicijativi #DigitalnaSolidarnost, i organizovao besplatne treninge na temu Front End programiranja, #Microsoft i AWS #Cloud servisa, kao i raznih drugih tema iz oblasti IT-ja, u želji da vam pomognu da korisno iskoristite vreme provedeno kod kuće za vreme pandemije #Covid19. (više)


postavljeno: 23.03.2020

Petljina online učionica

Fondacija Petlja je objavila nove onlajn kurseve na posebnoj stranici Učionica koji su namenjeni učenju programiranja od kuće. (više)


postavljeno: 20.03.2020

ITAcademy besplatni online kursevi

ITAcademy je međunarodna škola za najtraženije IT profesije, sa sedištem u mirnom delu Beograda. Organizacioni je deo kompanije LINK group, osnovane 1998. godine. (više)


postavljeno: 15.03.2020
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija