Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

Master 4.0: Kreće upis na prve master studije iz gejminga u Srbiji

3 min    0

Inicijativa Digitalna Srbija, zajedno sa Univerzitetom u Kragujevcu, najavila je konkurs za upis na prvi od dva Master 4.0 programa posvećena razvoju video igara. (više)

16.11.2020.

Zašto je posao QA testera baš za tebe

9 min    0

Svakoga dana na internetu se pojavi preko 500.000 novih sajtova. Broj softverskih i digitalnih proizvoda, igara i platformi koje stvaramo svakodnevno je ogroman, a najvažnije od svega, od ključnog je značaja da svaki taj proizvod bude testiran pre objavljivanja kako bismo mogli da ga koristimo bez ikakvih problema i bagova. (više)

Uroš Jelić

04.11.2020.

Još jedan dosadan newsletter? Uuu, nije, ovaj je cool!

5 min    0

Nema tog marketinga niti statistike koji mogu da pobede mišljenje čoveka od krvi i mesa (čitaj: korisnika) o nama. Ivan Kuzmanović nam je danas ulepšao inbox i ozario lica ovim tekstom koji je samoinicijativno napisao o HelloWorld.rs (više)

30.10.2020.

Održana „IT Čajanka vol4“

1 min    0

U četvrtak, 8. oktobra, održana je čuvena IT Čajanka po četvrti put, u okviru najvećeg online regionalnog sajma poslova. (više)

20.10.2020.

Sprint2DataScience kurs u 5 modula

4 min    2

InfostudHub i ove godine organizuje Sprint2DS kurs, ovoga puta u online formatu, putem ZOOM platforme, sa napomenom da predavanja neće biti snimljena unapred, već će se odvijati uživo, odnosno predavači će se uključivati na kurs u uživo terminu, isto kada i polaznici. (više)

30.09.2020.

Subotica će biti IT centar ovog dela Evrope

5 min    0

Avgust će biti mesec kad će švedska IT kompanija „Auxality“ proslaviti dve godine uspešnog poslovanja, a zahvaljujući viziji jednog od osnivača i direktora Džordža Salfeldta, ova firma ima svoje predstavništvo i u Subotici. Ušuškana kancelarija u strogom centru grada, u ulici Dimitrija Tucovića predstavlja samo prvi korak u realizaciji ideje našeg sagovornika da od Subotice napravi regionalni IT centar. (više)

16.09.2020.

Da li znate koja IT kompanija je zaista prva nastala u garaži?

4 min    1

Ne, nije Apple, ni Microsoft… nije ni Youtube. A ni Google. (više)

Da li si gejmer sa znanjem C++?

8 min    0

Ako je odgovor DA, nastavi da čitaš a mi ćemo prestati da koristimo caps lock jer smo sada privukli tvoju pažnju! (više)

17.07.2020.

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška