Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

Završila se druga Belgrade Test konferencija

1 min    0

Nedavno se u Beogradu okupilo preko 400 mladih sa ciljem da steknu nova znanja i upoznaju kolege iz oblasti automatskog testiranja softvera. Beograd je bio domaćin i predavača iz inostranstva koji su prenosili svoje iskustvo i divili se pozitivnom energijom i entuzijazmom mladih koji su prisustvovali događaju. (više)

15.11.2017.

Zašto se vratio u Srbiju?

7 min    1

Sve je počelo pozivom. Nakon deset dana dobili smo termin za intervju u firmi Codebehind d.o.o., koja se bavi razvojem softvera i softverskih rešenja. Intervju je bio zakazan za petak, u dva sata poslepodne. Kao da gužve u beogradskom saobraćaju ne čine dovoljne prepreke mi smo istraživali Novi Beograd još pola sata u potrazi za firmom. Ali, bilo je i više nego vredno. (više)

03.11.2017.

Besplatna Microsoft obuka - ICodeFactory

1 min    0

ICodeFactory d.o.o. organizuje besplatnu obuku u Novom Sadu po zvaničnom Microsoft programu za MCSD – Microsoft Certified Solutions Developer. (više)

02.11.2017.

DaFED pokreće kurseve Laravel-Vue.js za različite nivoe znanja

3 min    0

Nakon više od pet godina organizovanja edukativnih IT okupljanja i radionica, kao i sedam uspešno organizovanih programerskih kurseva u Novom Sadu i Beogradu, udruženje DaFED pokreće kurseve na temu Laravel u kombinaciji sa Vue.js i to za početni, srednji i napredni nivo znanja. Kursevi će se održati u Novom Sadu od 13. novembra 2017. (više)

31.10.2017.

Virtuelni dani karijera i znanja

1 min    0

Regionalni onlajn sajam zapošljavanja "Virtuelni dani karijera i znanja 2017." počeo je danas i trajaće do 18. oktobra, na adresi dankarijera.com. (više)

11.10.2017.

Senior programeri, gde ste?

3 min    3

Kroz razgovore sa HR-ovima IT kompanija zaključismo da su seniori u nekoj zemlji nedođiji. Kad ih ugledamo, radujemo im se kao Deda Mrazu. Jedan senior vam neće konkurisati na oglas za posao. Zašto? (više)

Soft Skills Academy – You can’t download everything

1 min    0

Udruženje studenata elektrotehnike Evrope, lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC Novi Sad), želeći da studentima Univerziteta u Novom Sadu omogući usavršavanje ličnih i profesionalnih veština važnih za razvoj karijere, organizuje po četvrti put seminar Soft Skills Academy. Ovaj projekat će se održati 18-19. i 25-26. novembra 2017. godine, a namenjen je studentima svih fakulteta, viših i visokih škola sa teritorije grada Novog Sada. (više)

09.10.2017.

Virtuelni Hakaton na Virtuelnim danima karijere i znanja

1 min    2

Nakon uspešno održanog Letnjeg Hakatona, idemo dalje i celu priču prebacujemo online. (više)

06.10.2017.

Prva  Prethodna 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška