Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

Traži se VRH poslodavac u IT industriji!

1 min    0

Drugi put za redom saznaćemo ko su najpoželjnije IT kompanije u Srbiji i kako izgleda idealan, zvaćemo ga VRH, poslodavac po izboru domaće IT zajednice. Odgovor na to pitanje daće preko 3.000 domaćih IT stručnjaka koji će biti uključeni u samo istraživanje. (više)

01.04.2021.

Wonder Dynamics veštačkom inteligencijom pomera granice kinematografije i zapošljava u Srbiji!

2 min    0

Wonder Dynamics, startup sa sedištem u Los Anđelesu, otvorio je kancelariju u Novom Sadu! Donosi spoj storitelinga i tehnologije:  koristi veštačku inteligenciju i mašinsko učenje za razvoj produkcijskih alata koji će filmskim stvaraocima sa manjim budžetima omogućiti snimanje filmova i serija sa CG i VFX elementima.  (više)

31.03.2021.

Dobrodošli u CrazyHubs!

3 min    0

CrazyHubs je gaming akcelerator specijalizovan za hyper-casual igre. Iza CrazyHubs-a stoji jedna od najvećih mobile gaming kompanija CrazyLabs koja je u 2020-oj bila treći najveći izdavač po broju download-aprema App Annie-u. (više)

26.03.2021.

Organizuje se drugi po redu humanitarni CS:GO turnir i pozivaju se IT kompanije da se priključe

1 min    0

Uprkos nepredviđenim okolnostima u kojima je proticala prethodna godina, mnogi ljudi i kompanije su pronašle način da pomognu i nađu se u teškim situacijama svojim kolegama, prijateljima, poznanicima čak i ljudima koje nikada pre nisu videli. (više)

16.03.2021.

Programeri u Srbiji zarađuju u proseku 1225 evra

2 min    21

Prema podacima vodećeg sajta za zapošljavanje IT kandidata u Srbiji HelloWorld.rs prosečna neto plata programera je 1.225€. Najviše plaćena pozicija je Software Engineer sa iznosom od 7.500€ neto, i to u Beogradu.  (više)

09.03.2021.

Zdravo svete, slavimo 6. rođendan!

5 min    2

Pre tačno godinu dana sam napisala ovaj tekst i sutradan bezbrižno otišla na godišnji odmor (gle slučajnosti, u Aziju). Iako sam bila gladna odmora, željno sam iščekivala da se vratim, kako bismo nastavili rad na predstojećem HelloWorld projektu. Nakon dve nedelje me je nešto mnogo veće od moje želje spustilo na zemlju (bukvalno) i promenilo planove. (više)

Infostude, grešili smo!

7 min    1

Izabrali smo top tri greške, koje su bile toliko velike, da je bilo hvatanja za glavu u našem progamerskom kružoku, neverice i odsecanja nogu. (više)

Nevena Savić

17.02.2021.

Čak 22% više kandidata konkurisalo za posao putem sajta HelloWorld u 2020. nego pre godinu dana

1 min    0

Iako je pandemija virusa Covid19 umnogome uticala na ponudu poslova u Srbiji gde je opšte tržište rada doživelo i pad od 15%, situacija nije bila ista u IT sferi. (više)

27.01.2021.

 Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška