Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

Od januara dva nova Master 4.0 programa

3 min    0

Nakon upisa prve generacije Master 4.0 studenata u novembru, u drugom semestru još 70 njih biće u prilici da upiše ove programe i na Mašinskom i Matematičkom fakultetu Univerziteta u Beogradu, kao i na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Nišu. (više)

24.12.2019.

Intervju sa Ubisoft Belgrade timom – NO1 - Programming tim

9 min    0

Pričali smo sa našim kolegom, Nikolom Stokićem, koji danas radi kao Lead Programmer na Ghost Recon Breakpoint projektu, a koji se pridružio našem timu na skoro samom početku Ubisoft Beograd priče, pre oko 3 godine. (više)

18.12.2019.

Istine i zablude o osnivanju preduzetničke firme

2 min    0

Da li već dugo razmišljaš o pokretanju sopstvenog posla? Imaš dobru ideju, shvataš da je možeš ostvariti i da će biti uspešna. Slušaš priče o tome kako su drugi postali ono što i ti želiš da budeš - svoji na svome, preduzetnici koji sami krče put i to im dobro ide. (više)

Poziv za prijavu na program "Devojke u tehnologiji"

1 min    0

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija i Američka privredna komora u Srbiji pozvali su studentkinje završne godine osnovnih ili master studija tehničkih fakulteta univerziteta u Beogradu i Novom Sadu da se prijave na program "Devojke u tehnologiji" koji omogućava mentorstvo i praksu u uspešnim kompanijama u oblasti IКT-a. (više)

06.12.2019.

Koji hobi IT voli?

3 min    0

Samo jedan dan na poslu može svašta nešto da ti servira. Natrpan si poslom, ne znaš ni sam kako ćeš da stigneš sve da uradiš, a eto ga i stres koji se sam javi da začini sve. Ima rešenja i za sve ove stvari, vrlo je jednostavno. Zove se hobi! (više)

FONup

1 min    0

Na Fakultetu organizacionih nauka 7. i 8. decembra održaće se projekat FONup, koji organizuje FON-ov centar za razvoj karijere. (više)

03.12.2019.

Da li učestvujete u Času programiranja?

1 min    0

U nedelji od 9. do 15. decembra širom sveta se održava manifestacija pod nazivom Nedelja programiranja, a njen najpoznatiji deo je svakako akcija pod nazivom Čas programiranja. Fondacija Petlja se pridružila ovogodišnjem Času programiranja organizovanjem dva događaja tokom kojih će okupiti učenike redovnih gimnazija kao i učenike specijalizovanih IT odeljenja. (više)

02.12.2019.

Data Science karavan

2 min    0

Okupljanje Data Science zajednice kroz decentralizaciju znanja u šest gradova. (više)

27.11.2019.

 Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška