Opšti IT

Njuškanje svake pore IT tržišta.
Gnezdo svih potrebnih podataka o tržištu, na jednom mestu.

WONDERLAND AI SUMMIT: Najveće svetske kompanije na jednom mestu

3 min    0

Ukoliko želite da zavirite u sasvim novu dimenziju i saznate kako se  uz pomoć veštačke inteligencije menja poslovanje vodećih svetskih korporacija, sa kojim se izazovima  susreću, i kako nam ona olakšava svakodnevni život, onda je Wonderland AI Summit 2021 pravo mesto za vas! (više)

14.10.2021.

Skraćeno radno vreme u Brid.TV: Benefit koji povećava produktivnost

4 min    0

Brid.TV je 2018. godine prvi put vebmasterima i izdavačima predstavio svoj jedinstven proizvod koji omogućava lako skladištenje, reprodukovanje i monetizaciju video zapisa. (više)

14.10.2021.

HomeStory: u potrazi za protagonistima neke nove priče

3 min    0

Razvijajući se kao ogranak u okviru druge kompanije, HomeStory je čekao savršen trenutak da se nakon par godina iskustva, odmetne i postane kompanija za sebe - ispisujući nova poglavlja na tržištu nekretnina u SAD. Oslonac tog tehnološkoog i strateškog razvoja je pre svega, zasnovan na radu sjajnih timova u Beogradu, Srbiji kao i u Austinu, Teksasu. (više)

14.10.2021.

Meet the Qualysoft team

3 min    0

Qualysoft was founded in Vienna in 1999. as a company specializing in resource management and software development; it has enjoyed constant growth ever since. With its innovative solutions in the areas of customer experience management, application services, and e-government, Qualysoft is now one of Europe's leading providers of IT services. (više)

14.10.2021.

Novi Levi9 program – Python MasterClass

1 min    0

Poslednja ocena u indeksu, diploma u ruci i shvataš da te tek čeka pravi izazov – da zakoračiš u realne projekte i osetiš radnu atmosferu po prvi put. (više)

14.10.2021.

8 years, 150 people, 1 team- Welcome to Zühlke Serbia

2 min    0

One more milestone has been reached. A very few days before our 8th birthday, Zühlke Serbia welcomed the 150th team member. (više)

13.10.2021.

United, we excel – Sistem mentorske podrške kao deo organizacione kulture u kompaniji Exlrt

2 min    0

Svaki posao ima svoje prednosti i izazove koje sa sobom nosi, ali u najvećem broju slučajeva, zaposlenima je jedan od najbitnijih faktora u poslu međukolegijalna saradnja kao i mogućnost profesionalnog usavršavanja. Upravo to nam je bio motiv da kreiramo našu organizacionu strukturu i prilagodimo je našim kolegama i koleginicama u cilju pružanja adekvatnog sistema podrške u svim segmentima rada. (više)

13.10.2021.

Upoznajte MDPI, kompaniju koja pruža priliku diplomcima bez radnog iskustva

1 min    0

Naša priča u Srbiji počinje u avgustu 2016. godine kada smo osnovali prvu kancelariju u Naučno-Tehnološkom parku na Zvezdari. Zahvaljujući velikoj posvećenosti naših editora i uspehu lokalnih kancelarija, MDPI Srbija danas postoji na 3 lokacije u Beogradu i Novom Sadu, i broji preko 590 zaposlenih.    (više)

13.10.2021.

 Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška