Blog

Blog je mesto gde možeš da čitaš o navikama IT-evaca, najavama IT dešavanja, aktuelnostima na tržištu, savetima i cakama kako da uspeš na ovom dinamičnom polju.
Mi pratimo trendove, na tebi je da se zavališ u fotelju i čitaš :)

IT Čajanka – Juniori pitaju seniore

9 min    2

Dragi juniori i svi koji se tako osećate u nekoj od IT oblasti, u ponedeljak, 26. aprila organizujemo IT Čajanku gde ćete imati priliku da čujete “tajne zanata”. Čajanka se održava putem Zoom platforme sa početkom u 18h. (više)

SEETEST 2021 - jedna od najvećih testerskih konferencija u septembru u Beogradu

1 min    0

Organizacija SEETB i kompanija Quality House, kao organizatori SEETEST-a, jedne od najvećih testerskih konferencija, žele da vas pozovu na ovogodišnju 10. po redu SEETEST 2021 konferenciju. (više)

19.04.2021.

3Lateral pomera granice industrije - MetaHuman Creator je online!

1 min    0

Novosadska kompanija 3Lateral, deo Epic Games-a, je početkom godine predstavila javnosti MetaHuman Creator – alat za kreiranje digitalnih ljudi u cloud-u, koji je sada dostupan za testiranje u okviru Early Access programa. (više)

16.04.2021.

Čekaš pravu priliku? Potraži posao među 1400 oglasa na HelloWorld.rs

1 min    0

Na HelloWorl.rs trenutno je dostupno više od 1400 prilika za zapooslenje! Najveća ponuda poslova je u oblasti Programiranja, Sistemske administracije, Menadžmenta i QA. Poslodavci najviše traže kandidate sa iskustvom, pa je tako najveća ponuda za meriode i zatim seniore, a manja za juniore. Zato za početnike imamo poseban nedeljni presek oglasa za posao.   (više)

The values we nurture

<1 min    0

- Team work as essential value - Creativity - Persistence (više)

16.04.2021.

What we do?

1 min    0

3Lateral develops innovative technologies that allow digitization of human appearance and motion at unprecedented level of realism. (više)

16.04.2021.

Where we work?

1 min    0

3Lateral studio space is equipped to support flawless comfort for the team with its cozy interior, advanced IT and security infrastructure both for ambitious RnD activities and AAA production. (više)

16.04.2021.

Saga supporting partner Hack#teen-a

1 min    0

AFA je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Telenorom organizovala Hack#teen – hakaton za devojčice uzrasta od 11 do 14 godina. Naše koleginice Ana Dedović i Marijana Milićević bile su mentorke na hakatonu gde su zajedno sa devojčicama radile na kreiranju igrice. (više)

16.04.2021.

 1 2 3 4 5 6 Sledeća  Poslednja
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška