Besplatna prolećna škola veštačke inteligencije
Opšti IT

Besplatna prolećna škola veštačke inteligencije

Sreda, 21.03.2018

Prolećna škola veštačke inteligenicije, po prvi put, održaće se na Univerzitetu Singidunum, od 21. marta do 1. maja, a rok za prijavu je 15. mart.

Škola je posvećena upotrebi najnovijih tehnika veštačke inteligencije u dizajniranju inteligentnih sistema različite prirode: od automatskog učenja strategija optimalne igre do sistema koji autonomno donose odluke na osnovu govornog ili video ulaza. Nakon uvodnih predavanja koje objašnjavaju pozadinu i ključne tehnike u VI, škola će predstaviti učesnicima upotrebu VI-a za razne svrhe.

Nastavu će voditi profesori Tehničkog fakulteta, a tokom prve faze škole teorijska predavanja će biti upotpunjena gostovanjima stručnjaka iz oblasti kao i studenata koji rade projekte na temu.

Ova škola je pogodna za đake zainteresovane za programiranje video igara, interakciju između ljudi i računara i računarsku inteligenciju.

Kurs traje 16 školskih časova organizovanih u 4 dana po 4 školska časa.

Tehnički fakultet Univerziteta Singidunum polaznicima koji prisustvuju svim predavanjima na kursu izdaje Sertifikat o odslušanom kursu sa nazivom "Osnovni kurs Mašinskog Učenja - početni nivo", koji učenicima gimnazija, srednjih tehničkih, elektrotehničkih škola pruža mogućnost da se upišu na smer Software and Data Engineering Univerziteta Singidunum bez polaganja prijemnog ispita.

Škola, s obzirom da se organizuje prvi put, za sve učesnike biće besplatna,  a zainteresovani se mogu prijaviti putem sledeće forme.


(5 osoba je glasalo, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža
Facebook LinkedIn Google

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška