< BIZKOD V4.0 />
Dešavanja

< BIZKOD V4.0 />

Subota, 30.03.2019 u 08:00

Takmičenje namenjeno za sve studente Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici, kao i za sve studente Ekonomskog fakulteta u Subotici, počinje 30. marta u 8 časova, a završava se 31. marta u popodnevnim časovima. Takmičenje traje 24 sata, nakon kraće pauze slede prezentacije projekata pred žirijem.

Napravite tim od 4 učesnika, dajte mu ime i prijavite se za jedno od takmičenja. Ukoliko tvoj tim programira ili je dobar u razradi biznis ideja, prijavite se putem sledećeg linkaPrijavu sa biografijama članova tima možeš poslati do 10. marta.

Prijava treba da sadrži: ime tima; biografije članova tima; naznačiti ukoliko je timu potreban laptop (ako nemaju svoj); naznačiti ukoliko postoje neki posebni zahtevi po pitanju ishrane (npr. alergije) i veličine majica koje članovi tima nose.

Studija slučaja za ekonomiste će obuhvatati biznis i softverski deo, tako da je poželjno da timovi budu sastavljeni od studenata različitih usmerenja. Idealno je da članovi tima budu sa marketinga, poslovnih informacionih sistema, trgovine, finansija i drugih usmerenja na fakultetu.

Studija slučaja za progamere će obuhvatati samo softverski deo iz oblasti baza podataka, web programiranja, računarskih mreža, veštačke inteligencije, razvoja mobilnih aplikacija i inforamcionih sistema.

Bizkod takmičenje je nastalo u saradnji kompanije InfostudVisoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici i Ekonomskog fakulteta u Subotici, a više informacija o samom događaju možete pronaći na zvaničnoj stranici takmičenja.

Uradite svoj projekat najbolje što umete, testirajte svoje znanje, budite bogatiji za novo iskustvo i osvojite nagrade!

Želimo vam puno sreće! :)


(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 3)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška