28.02.2020. ·
1 min
· [ Vreme: subota, 28.03.2020. ]

BizKod V5.0

HelloWorld
0
BizKod V5.0

Budući programeri i ekonomisti takmičenje BizKod V5.0 se održava  28. i 29. marta u Subotici. Formirajte svoj tim, prijavite se i pokažite svoje znanje kroz rešavanje problema koji će vam zadati mentori iz Infostuda. Prijave su otvorene i traju do 01. marta.

BizKod V5.0 je takmičenje koje je namenjeno studentima Visoke tehničke škole strukovnih studija u Subotici i studentima Ekonomskog fakulteta u Subotici. Takmičenje traje 24 sata, nakon kraće pauze slede prezentacije projekata pred žirijem.

Uslovi za prijavu:
Kako bi ste se prijavili za učešće na takmičenju, neophodno je da imate:
  • Formiran tim od 4 člana
  • Biografiju svakog člana tima i
  • Fotografiju svakog člana tima

Studiju slučaja za ekonomiste činiće biznis i softverski deo, pa je poželjno da timovi budu sastavljeni od studenata različitih usmerenja (marketing, poslovni informacioni sisemi, trgovina, finansije).

Studiju slučaja za programere činiće samo softverski deo iz oblasti baza podataka, web programiranja, računarskih mreža, veštačke inteligencije, razvoja mobilnih aplikacija i informacionih sistema.

Bilo da tvoj tim programira ili je super u smišljanju i izradi biznis ideje, prijavite se za Biz ili Kod deo takmičenja. Pomoć pri izradi ideja imaćete od mentora iz Infostuda koji će sa vama nesebično podeliti svoja iskustva.

Za datu temu uradite projekat najbolje što umete. Testirajte svoje znanje, budite timski igrač i osvojite nagrade!

Više informacija možete pronaći na sajtu: bizkod.rs.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja