image-slide2
Dešavanja

ICT Hub Meetup sa Philom Johnstonom iz kompanije GoPro

Sreda, 01.07.2015 u 18:30

Deveti ICT Hub meetup održaće se u sredu, 1. jula u 18.30 časova u prostorijama ICT Hub-a (Veljka Dugoševića 54, Beograd).

Predavač će biti Phil Johnston, član odbora direktora kompanije GoPro i serijski preduzetnik. On će govoriti na temu My tech entrepreneurship journey-key lessons learnedphil

U svojoj preduzetničkoj karijeri Phil se nalazio u različitim ulogama, počev od nekoga ko je radio kao analitičar za investicioni fond Metamorphic Ventures, da bi potom i sam osnovao više startapa  (ORCA Digital ServicesHakungala). Pre nego što je došao na direktorsku poziciju u GoPro i poziciju člana odbora direktora kompanije, Phil je vodio program integracije aplikacija u okviru AppCenter BMW Grupacije u SAD-u.

Iz ugla projekata na kojima je radio i koje je razvijao, Phil će na predavanju objasniti koliko je strast ka onome na čemu radite važna kako bi svaka aktivnost bila podržana naporima koji su neophodni. To je ono što svakog preduzetnika motiviše da uloži procenat energije više u projekat u koji veruje i iza koga stoji. To se dalje svakako prenosi i na korisnike koje želite privući i zadržati, o čemu će takođe biti reči. Iz perspektive višestrukih uloga koje je imao tokom svoje karijere imaćete priliku da saznate na koji način donosi odluke i razmišlja o poslovnim prilikama koje stoje pred njim kao preduzetnikom ili rukovodiocem jedne kompanije.

Kompanija u kojoj radi, GoPro, je kompanija koja neguje izvrsnost u onome čime se bavi, a to je pravljenje najraznovrsnijih kamera. Aktuelni modeli imaju WiFi, kontrolišu se preko smartphone aplikacije, imaju kvalitenu sliku, procesore koji se kače na dronove, nose pod vodom, na glavi itd.

Predavanje će biti održano na engleskom jeziku, a ekipa eduTv-a snimaće predavanje, koje će biti okačeno na Youtube kanal ICT Hub-a.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija