Na drugom Geekstone okupljanju o Advanced C#

Na drugom Geekstone okupljanju o Advanced C#

Novosadski Geekstone nakon uspešnog prvog, 24. avgusta u 18 časova organizuje i drugi meetup, kada će Ivan Nemeš govoriti na temu Advanced C#.

Fokus predavanja biće na naprednim tehnikama i alatima dostupnim u .Net framework-u, na savetima kako da izbegnete učestale greške u radu i kako divan nemesa kod učinite čitljivijim, robusnijim i lakšim za održavanje i testiranje.

Ivan Nemeš je senior software developer, zaposlen u kompaniji Vega IT Sourcing. Posebnu pažnju poklanja principima razvoja arhitekture softvera i uvek teži da aplikaciju dovede do savršenstva. Poseduje obimno znanje iz oblasti softverskog security-ja, a specijalnost su mu dizajn šabloni i dinamički proširive arhitekture softvera. Ivanovi omiljeni jezici su Objective C i C#, a ima iskustva i u C/C++, Javi, Pascal-u i raznim script jezicima i alatima za projektovanje softvera.

Okupljanje se održava u Kulturnom Centru Novi Sad, a više informacija o Geekstone organizaciji, njihovim okupljanjima i formulare za prijave za njih možete naći ovde.

(2 osobe su glasale, prosečna ocena: 5)

Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija