09.02.2021. ·
1 min
· [ Vreme: sreda, 24.02.2021. 19h ]

Panel: Agile + Coaching = Agile Coaching

HelloWorld
0
Panel: Agile + Coaching = Agile Coaching

Još jedna sreda i još jedan panel na temu Scrum-a, Agilnog pristupa radu i Psihologije online 24. februara od 19 časova.

Ovaj put će Scrum Sredom uz Jeleninu i Miličinu pomoć pokušati da skine veo misterije sa termina "coaching" i "agile coaching".
Neka od pitanja na koje će dati odgovor su:
- Šta je to zapravo "coaching"?
- Kako se i da li se razlikuju "coaching" i "agile coaching"?
- Da li je "coaching" terapija i koja su etička pitanja koja moramo postaviti?
- Koju vrednost donosi "coach" timu i koliko toga je "samo lovačka priča"?

Jelena

Osnivač Koučing centra, doktor psihologije, docent na Filozofskom fakultetu, predavač na Global Team Coaching Institute (WBECS, GTCI). Raduje se kada pojedinci i timovi eksperimentišu sa postojećim da bi izmislili još bolje strategije mišljenja i ponašanja. Kombinuje više pristupa koučingu (systemic, solution focused, narrative, appreciative inquiry, personal construct theory) u okviru konstruktivističkog integrativnog koučinga. Autorka i voditeljka ICF akreditovanih programa „Manager as Coach: Growth Mindset in the Workplace“ i „Integrative Constructivist Coaching Diploma“. Autorka knjige „Coaching Psychology: Constructivist Approaches“, u izdanju Routledge.

Milica

Entuzijastični Scrum master i Agilni kouč, sa velikom strašću za značajne organizacione promene. Stvaranje sigurnih mesta, poverenje i angažovanje unutar tima je njen najveći fokus. Pomažući svima da razumeju kompleksne adaptivne sisteme i njihovu prirodu, trudi se da uvek nauči više o tome kako sa njima postupati. Posle mnogo godina u PM-u, prodaji i (digitalnom) marketingu, pronašla je konačno odredište u Agile-u, Cynefinu i emergentnom, ka ljudima orijentisanom, lideršipu.
Sertifikovani Scrum Master i Agile leader, Sertifikovani integrativni konstruktivistički kouč, Sistemski timski kouč i praktičar Cynefina.

Za više informacija, kao i za prijavu klikni na link.

Oceni tekst

0
Da ti ništa ne promakne

Ako želiš da ti stvarno ništa ne promakne, prijavi se jer šaljemo newsletter svake dve nedelje.

0 komentara

Druga dešavanja

Sva dešavanja