Panel: Agile + Coaching = Agile Coaching
Dešavanja

Panel: Agile + Coaching = Agile Coaching

Sreda, 24.02.2021 u 19h

Još jedna sreda i još jedan panel na temu Scrum-a, Agilnog pristupa radu i Psihologije online 24. februara od 19 časova.

Ovaj put će Scrum Sredom uz Jeleninu i Miličinu pomoć pokušati da skine veo misterije sa termina "coaching" i "agile coaching".
Neka od pitanja na koje će dati odgovor su:
- Šta je to zapravo "coaching"?
- Kako se i da li se razlikuju "coaching" i "agile coaching"?
- Da li je "coaching" terapija i koja su etička pitanja koja moramo postaviti?
- Koju vrednost donosi "coach" timu i koliko toga je "samo lovačka priča"?

Jelena

Osnivač Koučing centra, doktor psihologije, docent na Filozofskom fakultetu, predavač na Global Team Coaching Institute (WBECS, GTCI). Raduje se kada pojedinci i timovi eksperimentišu sa postojećim da bi izmislili još bolje strategije mišljenja i ponašanja. Kombinuje više pristupa koučingu (systemic, solution focused, narrative, appreciative inquiry, personal construct theory) u okviru konstruktivističkog integrativnog koučinga. Autorka i voditeljka ICF akreditovanih programa „Manager as Coach: Growth Mindset in the Workplace“ i „Integrative Constructivist Coaching Diploma“. Autorka knjige „Coaching Psychology: Constructivist Approaches“, u izdanju Routledge.

Milica

Entuzijastični Scrum master i Agilni kouč, sa velikom strašću za značajne organizacione promene. Stvaranje sigurnih mesta, poverenje i angažovanje unutar tima je njen najveći fokus. Pomažući svima da razumeju kompleksne adaptivne sisteme i njihovu prirodu, trudi se da uvek nauči više o tome kako sa njima postupati. Posle mnogo godina u PM-u, prodaji i (digitalnom) marketingu, pronašla je konačno odredište u Agile-u, Cynefinu i emergentnom, ka ljudima orijentisanom, lideršipu.
Sertifikovani Scrum Master i Agile leader, Sertifikovani integrativni konstruktivistički kouč, Sistemski timski kouč i praktičar Cynefina.

Za više informacija, kao i za prijavu klikni na link.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška

Slika: Astronaut sa laptopom
Neko reče da naš newsletter nije spam i da ima dušu.
U pravu je.

Prijava na newsletter

Želim da mi stiže HelloWorld newsletter (koji je zanimljiviji od ovih dosadnih ali neophodnih GDPR saglasnosti). Takođe znam da se u svom nalogu mogu odjaviti u bilo kom trenutku.