image-slide2
Dešavanja

PHP za startape

Ponedeljak, 20.04.2015 u 18:00

Prvi zajednički meetup udruženja PHP Srbija i portala Start·it, uz podršku IT Serbia Podcasta, održaće se 20. aprila u 18 časova, u sali Amerikana Doma omladine u Beogradu.

Tema okupljanja biće korišćenje PHP-a u startap-ima. Činjenica je da je PHP jedna od najpopularnijih tehnologija za pravljenje veb aplikacija i da startapi svoje proizvode baziraju pretežno na njoj. Koliko je PHP „odgovoran“ za uspešnost biznisa i sudbinu mladih tehnoloških kompanija samo je jedna od tema koja će se provući na ovom okupljanju.

Organizatori su meetup podelili na 3 prezentacije: PHP kao pravi alat za startape, Uloga PHP-a u big data startapima i Prednosti i mane pravljenja sopstvenih alata u startapu.

Na prvoj prezentaciji Milan Popović pričaće o tome za koje vrste startapa je PHP pravi alat i koje su sve prednosti PHP-a za startape koji se pokreću ovih dana i u ovom delu sveta.

Druga prezentacija baviće se analizom prednosti i mana PHP-a kroz konkretan primer Vast-a, jedne od prvih globalno uspešnih kompanija iz Srbije koja je izabrala upravo PHP za svoje proizvode. O njihovom dugogodišnjem iskustvu sa ovom tehnologijom govoriće Rastko Vukašinović, programer Vast.com-a.

Prezentacija Ilije Studena će prisutnima približiti primer kompanije A51, koja je razvila sopstvene alate, od samog PHP frejmvorka (na kome je Active Collab, njihov proizvod za upravljanje projektima zasnovan), preko sistema za izdavanje licenci, upravljanja cloud instancama, CMS-a, foruma, podrške…

Prisustvovanje ovom događaju je besplatno, a za prijavljivanje je potrebno da se popuni sledeća forma:


Kompanija Vast.com je raspisala osam novih oglasa za posao, koje možete da pogledate na njihovom profilu.


(1 osoba je glasala, prosečna ocena: 5)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija