Seavus CodeTalks na temu inovacija u finansijskom sektoru i novih tehnologija
Dešavanja PR

Seavus CodeTalks na temu inovacija u finansijskom sektoru i novih tehnologija

Sreda, 09.06.2021 u 16:30

Ukoliko ste ljubitelj tehnologija zainteresovan za bankarske i fintech tehnologije I želite da poboljšate svoje veštine, imamo uzbudljivu vest za Vas. Seavus, međunarodna kompanija za razvoj softvera i konsultantske usluge, organizuje online događaj CodeTalks 9. juna sa početkom u 16:30 časova.

Tokom predstojećeg Code Talks-a, koji je posvećen je innovacijama u finasijskoj industriji i novim tehnologijama, imaćete priliku da se informišete o razvoju savremenih alata, automatizovanim procesima kao i o potencijalnim problemima koji mogu nastati u okviru bankarskih i fintech sistema. Kroz tehnička i praktična znanja i primere, učesnici mogu da se edukuju o novim tehnologijama i poboljšaju svoje veštine.

Na ovom tech dogadjaju govoriće stručnjaci kompanije Seavus iz oblasti bankarstva i finansija Vlade Maksimović - technical lead, Artsiom Grabovski - senior developer i Nikola Ognenovski – technical manager.

S obzirom da uspon fintech-a sa sobom donosi inovativnu revoluciju na polju bankarstva i finansija, Vlade Maksimović će predstaviti Digital Onboarding kao moderan koncept za interakciju sa klijentima. Vlade smarta da su elektronski potpisi prvi, ali presudan korak ka poboljšanju iskustva u praksi. „Banke sve više zamenjuju potpise sa e-potpisima jer omogućavaju klijentu da pokrene i završi obaveze potpuno digitalno. Videćemo i praktične primere kako se ugrađeni e-potpisi, pozivi i drugi aspekti mogu implementirati.“

Artsiom Grabovski, predstaviće razvojni tok rada koji koristimo u projektima za otkrivanje kritičnih grešaka tokom ranih faza implementacije. Artsiom objašnjava kako je glavni cilj njegove prezentacije da „pokaže kako dobro organizovani, automatizovani procesi smanjuju potencijalni broj grešaka u višim okruženjima i omogućavaju da unapredjenje koda i refaktoriranje učinimo sigurnijim. Takođe ćemo diskutovati o bibliotekama za sprovođenje integracionih testova za krajnje tačke API i dodatne instrumente koje koristimo za pronalaženje slabih tačaka koda tokom ranih faza“. Nakon ove prezentacije, videćete primere kako se Azure DevOps može konfigurisati da bezbedno isporučite promene na svim okruženjima. 

Poslednja tema je vezana za Go in fintech. U fintech-u postoji stalna potražnja za finansijskim podacima kupaca, stoga će Nikola Ognenovski objasniti zašto je Go dobar izbor za izgradnju složenih projekata jednostavnog dizajna i visokih performansi. Nikola će pokazati prednosti i nedostatke Go-a za bankarske i fintech sisteme.

CodeTalks će biti zaključen TheLionTalk Panel-om, gde će svi učesnici imati priliku da dobiju odgovore na svoja pitanja.

Rezervišite svoje mesto danas i iskoristite ovu sjajnu priliku da naučite nove stvari, poboljšate svoje veštine, dobijete odgovore na svoja pitanja, uspostavite nove veze i prijateljstva, kao i da budete okruženi stručnjacima u finansijskim inovacijama i novim tehnologijama

Seavus

Seavus® je kompanija za razvoj softvera i konsalting sa dokazanim iskustvom u pružanju uspešnih poslovnih softverskih rešenja. Kompanija ima preko 800 zaposlenih širom sveta i pruža širok spektar proizvoda i usluga, uspešno pokrivajući evropsko i svetsko tržište iz nekoliko predstavništava širom sveta. Kompanijski portfolio koji se neprestano proširuje pokriva BSS/OSS, CRM, CEM, Business Intelligence rešenja, ALM, embedded programiranje, poslovne i potrošačke proizvoide, mobilne aplikacije i ‘gaming’ rešenja, managed services, kao i razvoj ‘custom’ aplikacija, konsalting i ‘resourcing’. Seavus-ov portfolio uključuje klijente među kojima su vodeći svetski telekom operateri, proizvođači telefona, organizacije iz sektora bankarstva i finansija, potrošačke elektronike, tehnologije, obrazovanja, vlade, zdravstva, itd.


(budi prvi koji će oceniti sadržaj)

Preporuči događaj


Ostavi komentar

Odgovori

Greška

Popuni sva obavezna polja!
Copyright © 2021 ·
Made with in Subotica.
Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija
Prijavi se u svoj nalog
Zaboravljena šifra?

Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.Prijava putem društvenih mreža

Kontaktiraj nas

Potvrdi

Greška