Iskustva i komentari zaposlenih

Pretraži iskustva o radu i iskustva sa intervjua. Saznaj kako je zapravo raditi u kompaniji.

Iskustva i komentari o kompaniji 3AP

Arhiva | Intervju
21.10.2019
Pozitivno iskustvo

Software Developer

3AP

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Poslao sam CV i preporuke sa prošlog posla u 3AP i nazvali su me već sutradan, te smo se odmah dogovorili za sastanak u njihovim prostorijama. Sastanak je bio vrlo prijatan i pričali smo o mom dotadašnjem radnom iskustvu, kao i o tome šta je 3AP i čime se konkretno bavi. Objasnili su mi i proces regrutacije, pa je sve bilo vrlo transparentno i bez bilo kakvih nedoumica. Posle inicijalne evalucije javljeno mi je da ću dobiti zadatak preko Github-a koji bi trebalo da rešim u vremenskom periodu od 5-7 dana, a mogao sam da postavim i dodatna pitanja u vezi konkretnog zadatka. Po završetku zadatka urađen je review i podelili su sve komentare sa mnom na Githubu, pa sam bio u prilici da pročitam konstruktivan feedback od iskusnijih kolega. Pošto je pristup zadatku ocenjen kao pozitivan zakazan mi je sledeći krug, odnosno tehnički intervju. Tehnički intervju smo obavili preko Skajpa, gde me dvoje kolega ispitivalo shodno navedenom iskustvu, pa su pitanja bila zaista korektno prilagođena. Neka pitanja nisam znao, ali većinu jesam. Rečeno mi je da ću najkasnije za dan-dva znati kako su me ocenili. Već sutradan su mi se javili, pa smo zakazali poslednji, četvrti krug. Na tom sastanku mi je rečeno da sam ukupno dobio pozitivne ocene i da žele da mi daju šansu. I moj utisak o svima sa kojima do tog trenutka komunicirao je bio više nego pozitivan, pa smo se lako dogovorili o početku saradnje.
Korisno? 8
Arhiva | Intervju
20.05.2019
Negativno iskustvo

Full stack Developer

3AP

Bez ponude za posao

Kako je izgledao proces

Dan nakon moje prijave na navedenu poziciju dobio sam poziv od devojke iz HR službe. Bila je prijatna i u startu mi je rekla da to što nemam dovoljno iskustva kao što je navedeno u oglasu može da bude problem i da mora da se posavetuje sa kolegama. Par sati kasnije me je nazvala i pitala me kad bi mi odgovaralo da zakažemo prvi krug intervjua. Dogovor je bio da u prostorije firme dođem u petak u 8. Svaka dalja komunikacija se odvijala sms-om. Dan nakon toga me je pitala da promenimo dogovor i da razgovor obavimo putem skype-a, naravno, ja sam na to pristao. Veče uoči intervjua mi je sms-om javila da moramo da odložimo dogovoreni sastanak koji je trebalo da se održi ujutru i da će mi se javiti u toku dana. U toku dana me je zvala da mi saopšti da je firma odlustala od mene kao kandidata jer ne ispunjavam uslove iz oglasa i da nema smisla da nastavljamo proces. Za mene je ovo krajnje neprofesionalno postupanje prema kandidatu koje ne priliči nijednoj kompaniji.
Korisno? 22
Arhiva | Iskustvo
18.09.2017
5 Preporučuje

Software Developer

3AP

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Mlad tim, sjajna atmosfera. Svaki dan protekne u muzici, smehu, ali i radu. 3ap je mesto za one koji imaju i mnogo i malo iskustva. 3ap je mesto za one koji se ne plaše da svaki dan rade na sebi, da nauče nešto novo i da budu deo dinamičnih projekata.

Zamerke

Radimo na visokom nivou transparentnosti. Radimo na novim beneficijama. Ne postoje projekti u Srbiji.

Korisno? 15
Arhiva | Iskustvo
09.08.2017
Potvrđen Linkedin identitet
5 Preporučuje

Software developer

3AP

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine

Pozitivno

Rad na najnovijim tehnologijama. Mogućnost napredovanja kao i prijatna radna atmosfera. Dosta diskusije o idejama kako bi se došlo do što boljeg rešenja, jednakost i odgovornost među svim članovima tima. Takođe puno mogućnosti da se nauči nešto novo od iskusnijih kolega.

Zamerke

Ne postoji puno benefita ali je u procesu dobijanja istih.

Korisno? 19