Arhivirani utisci o kompaniji Comtrade System Integration d.o.o.

Utisci stariji od 2 godine

Iskustvo · 27.07.2017
4

Software Engineer

Prethodno zaposlen/a na neodređeno
Pozitivno

Vrhunska kompanija za srpske pojmove i prilike. Brojne beneficije za zaposlene i generalno vrlo korektan odnos prema zaposlenima (što je prava retkost u današnje vreme). Dobra prilika za početnike, mlađe kolege da nešto nauče i steknu iskustvo. Relativno "siguran posao" (iako mislim da danas tako nešto ne postoji) imajući...

Zamerke

Niže plate nego u stranim predstavništvima (zakucani ste u platni razred i to vam je što vam je, povišice su retke i niske). Realno, oseća se manjak seniora odnosno iskusnog i kvalitetnog inženjerskog kadra koji je u stanju da "vuče" projekte od početka do kraja (i koji pored tehničkog znanja ima i konsultantsko znanje...

16
Iskustvo · 23.02.2017
5
Preporučuje

Developer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno
Pozitivno

Prijavljivanje na punu platu, privatno zdravstveno osiguranje, dobro radno vreme, dobra oprema za rad. Jako prijatna atmosfera u kompaniji generalno, nema mobinga i slično, 90% zaposlenih su normalni ljudi koji izlaze u susret i od kojih može dosta da se nauči.

Zamerke

Plate su prosečne, organizacija bi mogla da bude bolja.

17
Iskustvo · 07.09.2016
5
Preporučuje

Konsultant

Trenutno zaposlen/a na određeno Manje od jedne godine
Pozitivno

Veoma pozitivno radno okruženje, VRHUNSKA oprema za rad, veliki broj pogodnosti za zaposlene (besplatni bonovi za piće, restoran sa kuvanom hranom po veoma povoljnim cenama, teretana i sportski tereni, privatno zdravstveno osiguranje, team building, ...)

Zamerke

Nedostatak komunikacije među timovima (projekti su izolovani)

10
Intervju · 04.12.2019.
Pozitivno iskustvo

Full Stack Developer

Bez ponude za posao

Intervju lak

Trajalo je 1 nedelju

Kako je izgledao proces

Razgovor je održan u IT clubu (kafić u sklopu firme). To je bio intervju upoznavanja- 1. krug. HR menadžer je bila veoma prijatna i opuštena, tako da nisam imala tremu jer je to bio moj prvi intervju. Vrlo pozitivno iskustvo.

Pitanja sa intervjua
  • Gdje vidim sebe za 10 godina?
7
Iskustvo · 14.07.2019
5
Preporučuje

System Engineer

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 1-2 godine
Pozitivno

Dobra atmosfera, prijava na punu platu, bonovi za kafu/piće, sladoledi, restoran, privatno zdravstveno, teretana, sportski tereni.

Zamerke

Konkretno šef mog sektora, slaba mogućnost napredovanja i donja granica prosečne plate.

5