Cycle d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Cycle d.o.o.

  (6 utisaka)
50% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

3
mogućnost napredovanja

2.8
balans između karijere i privatnog života

Korisnik nije naveo poziciju


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Opšti utisak o kompaniji:

Zamerke kompaniji
Neozbiljan menadžment kao uzrok svih problema. Donošenje važnih odluka u 5 min. Planirano se ne poštuje. Loša procena potrebnog vremena kodiranja. Loš softver sa previše dečijih bolesti. Kod očajno pisan, bez korišćenja modernih pravila i načina rada. Radi se i planira stihijski. Hronični nedostatak kvalitetnih ljudi i velika fluktuacija zaposlenih. Loša sredstva za rad. Gotovo svi klijenti nezadovoljni. Predlozi zaposlenih se ne čuju i ne usvajaju. Zaobići ih.
ne preporučujem
utisak postavljen: 21.03.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

CYCLE d.o.o. je renomirana softverska kompanija čija se rešenja trenutno koriste u vise od 160 domaćih i međunarodnih kompanija. To je mesto gde pametni, posvećeni ljudi, zajedno rade i pomažu našim klijentima da reše teške izazove sa kojima se sreću u svakodnevnom poslovanju. Mi smo uvek radoznali i verujemo da uvek postoji bolji, pametniji način da se stvari urade. Neprestano radimo na izgradnji korporativne kulture  koja omogućava svakom od nas da profesionalno raste dok se fokusiramo na način da naši klijenti postanu još uspešniji. Naš razvoj softvera i naš tim profesionalaca u oblasti informacionih tehnologija su od ključnog značaja za stvaranje i unapređenje proizvoda koji se hvataju u koštac sa izazovima, otvaraju nove mogućnosti i na kraju, nas odvajaju od konkurencije. Ukoliko imate talenta i osnovnih programerskih znanja, savršeno ćete se uklopiti u naš razvojni tim.

ZAŠTO MI? Kada dobijete priliku da radite za brzo rastuću, tehnološki inovativnu kompaniju , koja je inspirisana iznutra, ne razmišljate dvaput. CYCLE d.o.o. je drugačiji…i nama se tako sviđa. Vodeća supply chain software kompanija u regionu. Nijedan dan nije rutina; stalno se srećemo sa novim izazovima i novim prilikama da se i Vaš glas čuje. I da, mi slušamo šta imate da kažete.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Konsultant za uvođenje informacionih sistema

Beograd  • Rok: 30.08.2018

Poznavanje poslovnih procesa i iskustvo u radu sa korisnicima u svim fazama korišćenja informacionih sistema (uvođenje/obuka/podrška)... (pročitaj oglas)

C# Software Developer

Beograd  • Rok: 30.08.2018

Software Engineer develops software functionality that meets customer needs and design specification for bespoke turn-key solutions within a project plan and budget... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
CYCLE
Adresa
Dubljanska 70
Datum osnivanja
22.12.2004.
PIB
103669300
Matični broj
17594664
Poslovni naziv
PREDUZEĆE CYCLE DOO BEOGRAD (VRAČAR)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Jovanović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija