O kompaniji
16
Iskustva
14
Plate
33
Poslovi
EPAM Systems d.o.o. Beograd logo

EPAM Systems d.o.o. Beograd

3.3
05.08.2022.

Tech on the Beach meetup na novosadskom Štrandu – u organizaciji EPAM & Vivify Ideas

Helloworld

U četvrtak, 25. avgusta, EPAM Serbia i Vivify Ideas organizuju meetup pod nazivom “Tech on the beach”. Meetup će se održati u kafeu “Špic” na novosadskom kupalištu “Štrand” sa početkom u 18 časova. Zainteresovani mogu da se prijave putem OVOG LINKA.

Sa pićem dobrodošlice, čekamo vas već od 17:30, kako bismo mogli da počnemo sa predavanjima na vreme.

Teme o kojima će se govoriti iskusni softver inžinjeri iz EPAM-a, Maksim Borovskoi i Vsevolod Kolonistov su:

– AOP in 2022. (predavač: Maksim Borovskoi) – Composable DXP (predavač: Vsevolod Kolonistov)

Pre samih predavača, okupljenima će se na kratko obratiti direktor kompanije EPAM Serbia – Milan Habijanac i direktor Vivify Ideas – Nedeljko Damnjanović, koji će u par rečenica predstaviti integraciju ove dve kompanije i planove za dalji zajednički razvoj na tržištu Srbije.

Događaj je besplatan ali je broj mesta organičen, pa vas molimo da se prijavite na vreme.

Uz talentovane predavače i stručne teme, za sve prijavljene učesnike obezbeđeni su hrana i kuponi za piće. U planu je da predavanja traju do 20 časova, nakon čega nastavljamo neformalno druženje, upoznavanje, razgovor o prezentovanim temama.

O predavačima:

Maksim Borovskoi

Senior softver inženjer u EPAM-u. U IT svetu se nalazi već 9 godina, od čega 5 godina radi kao softver developer. Svoju ekspertizu razvija u oblastima: Java (sa naglaskom na reactive), SAP Commerce Cloud, performance tuning and AoP programiranja.

Tokom predavanja ukratko će nam ispričati šta je uopšte AOP, zašto nam može biti potrebno i sprovešće nas kroz osnovnu terminilogiju rada kroz primer logovanja u Javi. Takođe ćemo videti kako može doprineti performansama našeg rešenja i na koje sve probleme možemo naići.

Vsevolod Kolonistov:

Više od godinu dana na poziciji solution architect, pre čega je preko 8 godina proveo na lead software developer poziciji – oba unutar EPAM-a. Njegovo ukupno iskustvo u softver developmentu je dugo preko 10 godina. U svom radu, primarno je fokusiran na digitalni marketing, eCommerce i pretraživače. U okviru svoje teme “Sitecore – Composable DXP“, objasniće nam :

· What is DXP?

· Moving to plug-and-play business capabilities over all-in-one platforms.

· How Sitecore ecosystem products can empower digital transformations for large-scale organizations.

Visit the company profile.

Galerija