EXECOM

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EXECOM

  (9 utisaka)
78% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

4.1
mogućnost napredovanja

4.4
balans između karijere i privatnog života

Software testing and quallity assurance

Branimir B., Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi deo procesa selekcije se svodio na casual razgovor i predstavljanje mene kao potencijalnog zaposlenog, mojih interesovanja, ambicija i ličnih vrednosti. Takođe, meni je predstavljen Execom, dostignuća, ambicije i vrednosti kompanije. Drugi deo procesa selekcije je organizovan u vidu niza testova koji su bili inteligentno iskonstruisani sa ciljem ne da bi se dobili rezultati istih, nego da bi se ispratio način razmišljanja mene kao kandidata. Testovi nisu imali rešenja niti tačne i netačne odgovore te sam bio vrlo nervozan i napet ali su se kolege iz HR-a i Test manageri pobrinuli da mi bude prijatno, opušteno i zabavno.
Pitanja sa intervjua
  • Obavljanje kog posla bi me činilo najsrećnijim?

utisak sa intervjua postavljen: 06.10.2016.

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična kompanija sa velikim mogućnostima za napredovanje. Rad na insteresantnim projektima uz korišćenje najmodernijih tehnologija. Atmosfera na poslu, druženje van njega i team building na vrhunskom nivou. Primer odlične kompanije u kojoj je zadovoljstvo raditi.
preporučujem
utisak postavljen: 06.10.2016.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Bio je jedan tehnički intervju u pisanoj formi nakon kratkog, neformalnog i vrlo prijatnog HR intervjua. Nakon čega sam pozvana na usmeni tehnički intervju sa kolegom iz departmenta. Ceo proces je trajao svega par dana. Generalan utisak je da je proces selekcije vrlo merodavan.

utisak sa intervjua postavljen: 27.09.2016.

Project Manager


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Pouzdan poslodavac, stabilan posao.
Maksimalna dinamika i fleksibilnost koji te pokreću na stalno učenje.
Mogućnost napredovanja.
Zamerke kompaniji
Sve je rešivo kad interno iskomuniciramo :)
preporučujem
utisak postavljen: 26.05.2016.

Front end developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
prihvatio/la ponudu
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Posle testa koji sam rešio online na njihovom sajtu, kontaktirala me je Jelena u roku od sat dva. Na zakazanom intervjuu se posle uobičajenog i prijatnog razgovora i upoznavanja, radi pisani test. Pitanja su bila zaista fer i ukoliko se neko bavi Front end-om ne bi trebalo da ima problema da ih i reši za manje od sat vremena. Posle dva dana sam kontaktiran da sam prošao i zakazan je tehnički intervju koji je takođe završen za manje od sat vremena. Više sam se osećao da razgovaram o trenutnim tehnologijama koje su u upotrebi nego što sam se osećao kao ispitanik. Sve u svemu, sjajno iskustvo.

utisak sa intervjua postavljen: 17.05.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Execom je nezavisan solution provider koji posluje sa internacionalnim klijentima i ima sopstveno R&D odeljenje. Njihov portfolio projekata je veoma raznolik - od satelitske komunikacije, preko automatizacije hardverskih komponenti za hemijsku i medicinsku analizu, IoT rešenja, do automatizacije audio/video koncertnih sistema.

Zaposleni u Execom-u rade u različitim domenima i svaki novi projekat je prilika da se nauči nešto novo ili da se primeni neka cutting-edge tehnologija poput razvoja mobilnih aplikacija, big data processing & analysis, generatora koda, itd. S obzirom na to da svako ima drugačiji profesionalni fokus, u Execom-u postoji unikatna i napredna kultura učenja i deljenja znanja. Njihovi IT eksperti su govornici na inostranim konferencijama, osvajači nagrada na hackathon-ima, evangelisti novih tehnologija i edukatori mlađih generacija. Pored toga, R&D odeljenje je inkubator Spin-off preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

DevOps Engineer

Novi Sad  • Rok: 09.08.2019

Experienced with basic network and system administration, and security. Familiar with Linux. Familiar with cloud-based services and tools (AWS, Azure)... (pročitaj oglas)

Java Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with Java development for 2+ years. Familiar with some of the web frameworks and tools (Spring Core, Spring MVC, Spring Data, Spring Boot, Hibernate)... (pročitaj oglas)

C++ Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with C/C++ development, 3+ years. Experienced with Linux. Experienced with Source control tools... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with .NET development for 3+ years. Familiar with some of the web frameworks and tools (WCF, Visual Studio, Entity Framework, ASP.NET, ASP.NET Core, Web API)... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with software development for 2+ years, with solid understanding of the entire mobile development life cycle. Experienced with XCode/Objective C/Swift... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EXECOM
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 50
Datum osnivanja
22.01.1997.
PIB
101690600
Matični broj
08649588
Poslovni naziv
EXECOM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija