EXECOM

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije EXECOM

  (9 utisaka)
78% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.3
beneficije

4.1
mogućnost napredovanja

4.4
balans između karijere i privatnog života

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Proces je trajao 3 nedelje. Prvo ide HR intervju koji je onako prilično opušten, upoznavanje, informacije o firmi itd. Nakon toga iduće nedelje je zakazan tehnički intervju koji se sastoji iz nekog logičnog zadatka koji se radi pola sata, pa se onda diskutuje o njemu u nastavku intervjua. Lično mišljenje da zadatak nije prilagođen poziciji za koju se aplicira i da oni to daju svima izgleda isto, niti je uopšte ugodno raditi ga pod tenzijom da li ćes i kako ga uraditi. Kažu da zadatak ne utiče kao nešto mnogo na ostatak intervjua, ali nisam tog mišljenja. Razgovor o tehničkim stvarima je bio sa jednim mlađim deckom koji je bio ok, opet sa tendencijom postavljanja pitanja malo mimo teme za koju se aplicira. To sve ukupno je trajalo oko 1h, možda malo više. Zatim kažu da će javiti rezultat do kraja nedelje, pa se ne jave, nego ih moraš podsećati da ti jave šta su odlučili da bi na kraju rekli kako je sve ok, ali ne mogu ponuditi poziciju jer nemaju projekat, a prvo su rekli da ne zapošljavaju ljude po projektu, nego da im uglavnom uvek treba ljudi. Tako da je moj opšti utisak da oni često tako rade intervjue da vide kakvih kadrova ima iako im ne treba u tom trenutku. Takođe, nisam stekao utisak da rade na nekim inovativnim stvarima.

utisak sa intervjua postavljen: 06.11.2018.

Software Developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Kolege koje nikad ne kažu NE na pitanje koje imate. Menadžment koji sasluša sve ideje. Projekti koji nisu u zastarelim tehnologijama.
Zamerke kompaniji
Nema dovoljno zajedničkih aktivnosti, timbildinga, itd.
preporučujem
utisak postavljen: 13.04.2018.

Junior .Net software developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prijatan razgovor uz dobru kafu i test, zatim za 2 dana je bio tehnički intervju.

utisak sa intervjua postavljen: 10.04.2018.

Android developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
Ceo proces je trajao 2 nedelje
Kako je izgledao proces
Nakon prvog kontakta sa njihove strane, zakazan mi je razgovor gde sam se trebao upoznati sa načinom rada u firmi. Taj dan mi je zakazano i testiranje iz OOP-a. Dan posle odrađenog testa mi javljaju da dođem na tehnički razgovor i da popunim matricu znanja koja se odnosila na Java jezik. Pošto sebe smatram za juniora koji još treba dosta da napreduje za većinu stvari nisam ni čuo. I posle dva dana otkazuju razgovor zbog nedovoljno znanja. Po meni totalno neprofesionalno sa njihove strane.
Pitanja sa intervjua
  • SOLID principi da se objasne.

utisak sa intervjua postavljen: 27.05.2017.

Software Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Nakon obavljenog intervjua u nekoliko krugova (što se oteglo nedeljama, bez obaveštavanja o statusu) i nakon praktično uveravanja (nakon 3. kruga) o zaposlenju, zakazanog razgovora sa COO-om - posle desetak dana stiže odbijenica u kojoj vam navode da ste im nepotrebni (bez da vas je taj COO pozvao na razgovor i video uopšte). Nije problem odbijanje, nego zavlačenje i neprofesionalan i neozbiljan odnos prema novim kandidatima.

utisak sa intervjua postavljen: 15.11.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Execom je nezavisan solution provider koji posluje sa internacionalnim klijentima i ima sopstveno R&D odeljenje. Njihov portfolio projekata je veoma raznolik - od satelitske komunikacije, preko automatizacije hardverskih komponenti za hemijsku i medicinsku analizu, IoT rešenja, do automatizacije audio/video koncertnih sistema.

Zaposleni u Execom-u rade u različitim domenima i svaki novi projekat je prilika da se nauči nešto novo ili da se primeni neka cutting-edge tehnologija poput razvoja mobilnih aplikacija, big data processing & analysis, generatora koda, itd. S obzirom na to da svako ima drugačiji profesionalni fokus, u Execom-u postoji unikatna i napredna kultura učenja i deljenja znanja. Njihovi IT eksperti su govornici na inostranim konferencijama, osvajači nagrada na hackathon-ima, evangelisti novih tehnologija i edukatori mlađih generacija. Pored toga, R&D odeljenje je inkubator Spin-off preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

DevOps Engineer

Novi Sad  • Rok: 09.08.2019

Experienced with basic network and system administration, and security. Familiar with Linux. Familiar with cloud-based services and tools (AWS, Azure)... (pročitaj oglas)

Java Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with Java development for 2+ years. Familiar with some of the web frameworks and tools (Spring Core, Spring MVC, Spring Data, Spring Boot, Hibernate)... (pročitaj oglas)

C++ Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with C/C++ development, 3+ years. Experienced with Linux. Experienced with Source control tools... (pročitaj oglas)

.NET Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with .NET development for 3+ years. Familiar with some of the web frameworks and tools (WCF, Visual Studio, Entity Framework, ASP.NET, ASP.NET Core, Web API)... (pročitaj oglas)

iOS Developer

Novi Sad, Subotica  • Rok: 09.08.2019

Experienced with software development for 2+ years, with solid understanding of the entire mobile development life cycle. Experienced with XCode/Objective C/Swift... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
EXECOM
Adresa
Bulevar vojvode Stepe 50
Datum osnivanja
22.01.1997.
PIB
101690600
Matični broj
08649588
Poslovni naziv
EXECOM DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Branko Milikić - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Uspešno
Neuspešno urađena operacija