O kompaniji
25
Iskustva
3
Plate
Poslovi
FishingBooker logo

FishingBooker

5

Iskustva

5 100%

Beneficije

4.7

Balans karijera-privatni život

4.9

Mogućnost napredovanja

4.9
Intervju
17.01.2023
Pozitivno iskustvo

Customer support agent

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Online intervju

Trajalo je 4 nedelje

Kako je izgledao proces

Proces selekcije je ispoštovan u obećanom roku koji je za mene bio sasvim taman,bila je jasna i kulturna komunikacija i jedna vrlo prijatna atmosfera, sve u svemu jako pozitivan utisak.

Pitanja sa intervjua

  • Iskustva na prethodnim radnim mestima i snalaženje u određenim situacijama
Korisno? 0
Intervju
03.11.2022
Pozitivno iskustvo

QA engineer

Prihvatio/la ponudu

Intervju srednje težine

Kako je izgledao proces

Ceo proces je bilo jedno izuzetno prijatno iskustvo. Prvi kontakt je bio sa team lead-om preko telefonskog poziva koji je trajao desetak minuta. Na pozivu smo se upoznavali i razgovarali o mojim dosadašnjim iskustvima. Nakon toga, stigao je domaći zadatak za koji je bio rok od pet dana da se uradi. Domaći zadatak se sastojao od tri dela: test plan, bug report i automatizacija testova. Nakon toga je sledio tehnički sastanak sa team lead-om i seniorom. Na sastanku je bila odbrana domaćeg zadatka i generalno provera tehničkog znanja. Poslednji, završni deo je u prostorijama firme sa team lead-om, seniorom, HR i direktorom. Sve ovo mi je dosta pomoglo da se bolje upoznamo. Kako ja sa firmom, tako i firma sa mnom. Lični utisak sa intervjua: Veoma prijatan, prijatna atmosfera i ljudi. Generalno nikad ne pišem utiske, ali ovo je zaista bilo toliko lepo iskustvo da je šteta da se ne podeli i možda nekog motiviše na isto :)
Korisno? 4
Iskustvo
26.05.2022
5 Preporučuje

Business Development Specialist

Trenutno zaposlen/a na neodređeno 2-4 godine

Pozitivno

Odlicna kompanija koja neguje zdravo radno okruzenje i brine o zaposlenima. Idealno je mesto za pocetnike, radi se na zanimljivom proizvodu sa pametnim mladim ljudima. Benefiti su odlicni, 50% troskova za hranu pokriva firma, obezbedjen parking, privatno zdravstveno osiguranje, rad od kuce, besplatni kursevi itd.

Zamerke

Komunikacija, pogotovo za cross-team projekte, mora da se poboljsa.

Korisno? 0
Intervju
19.05.2022
Pozitivno iskustvo

Backend

Bez ponude za posao

Intervju srednje težine

Trajalo je 2 nedelje

Kako je izgledao proces

Konkurisao sam za praksu u Fishing Bookeru, pozicija backend. Prvi krug je bio kratki telefonski razgovor, zatim HackerRank test od 3 algoritamska zadatka i 3 pitalice. Nakon toga je bila odbrana tog testa i jos jedan dodatni algoritamski zadatak. Poslednji krug je bio tehnicki i kulturoloski intervju u firmi koji su trajali po sat vremena.
Korisno? 0
Iskustvo
12.04.2022
5 Preporučuje

Junior Product Manager

Trenutno zaposlen/a na neodređeno Manje od jedne godine

Pozitivno

- Kvalitetan i hands-on onboarding process. - Hijerarhijska organizacija koja podstiče rast, edukaciju i dobre prakse. - Cene se sposobnosti pojedinca i kako one utiču na razvoj timova i roganizacije u celosti. - Super pristup druženjima i građenju kompanijske kulture. - Nema mesti sujeti niti nepotizmu bilo kakve vrste. - Srpski proizvod 100%, nema outsourcing gluposti. - Da ima mesta za više od pet zvezdica u kategoriji lični razvoj, stavio bih više. :)

Zamerke

- Nema ih.

Korisno? 5