Florence Healthcare

Arhivirani utisci o kompaniji Florence Healthcare

Recenzije starije od 2 godine

NodeJS developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Nigde
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Interview je prvo bio pomeren za drugi termin, onda transformisan u skype interview, potom u potpunosti otkazan zato što je "nešto iskrslo na poslu".

utisak sa intervjua postavljen: 06.10.2018.

Junior NodeJS Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Proces selekcije kandidata nije jasno utvrđen, verovatno usled nedostatka menadžmenta u firmi. Jako je konfuzno bilo i bio je popriličan broj "delova" selekcije. Čitav proces je delovao haotično i trajao je mesec dana skoro. Nakon selekcije kandidata na osnovu CV-a, usledio je razgovor sa inženjerom u kancelarijama u Beogradu, nakon tog razgovora potrebno je bilo razgovarati sa tehničkim direktorom iz Amerike putem video call-a, oba razgovora su bila tehničke prirode. Kada se konačno završi sa razgovorima kandidat dobija Code Challenge, koji je veoma opširan i iziskuje da se pišu i Funkcionalni i Unit testovi koji, naravno, nisu ni stajali kao requirements na Job listingu. Kandidat ima vremena koliko se dogovori sa ljudima iz kompanije da završi ovaj deo. Sam zadatak jako podseća na deo aplikacije koji je njima potreban i prilično realno izgleda, što čini stvar sumnjivijom. Nakon urađenog zadatka potrebno je da se okači na Github gde će ispitivači iz BG i Amerike obaviti Code Review. Nakon toga sledi jos jedan razgovor, simultano, sa Amerikancima i kancelarijom iz Beograda gde je potrebno da objasnite maltene svaku bitniju liniju koda i objasnite kako i zašto. Ono što sam proces čini groznim jeste da nakon ovih pet "krugova" selekcije i trajanja od mesec, firma vam obećava da će vam se javiti u roku od 3 dana. Naravno, nikakav feedback nije stigao ni pozitivan ni negativan, ne bih preporučio trošenje vremena na intervjuisanje kod ove kompanije.

utisak sa intervjua postavljen: 25.04.2018.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija