O kompaniji
6
Iskustva
Plate
Poslovi
GCOMM DOO logo

GCOMM DOO

Oceni kompaniju

O nama

GCOMM d.o.o. Beograd je ćerka kompanija višestruko nagrađivane australijske kompanije  GCOMM, sa sedištem u mestu Gold Coast, koja pruža različite usluge iz oblasti informacionih tehnologija. GCOMM pruža usluge internet povezivanja, čuvanja podataka putem Cloud tehnologije i prilagođene IT usluge srednjim i velikim poslovnim korisnicima. Naš tim u Srbiji obezbeđuje administrativnu i podršku prodaji, 24/7 tehničku podršku kolegama i klijentima iz Australije. 

Držimo se visokih standarda i posvećeni smo uspostavljanju dugoročne strategije za rast našeg poslovanja i negovanju privrženosti i dugoročne saradnje sa našim zaposlenima. Kompaniju vodi međunarodni tim menadžera i stoga koristimo engleski kao službeni jezik. Zbog toga je odlično poznavanje engleskog jezika obavezno za sve naše zaposlene. Radimo u nizu softverskih programa ali najviše u aplikaciji Salesforce.

Prvo nas iznenadite nečim što pokazuje da ste u celosti pročitali oglas za posao. Napišite jedinstveno propratno pismo jer je to uvek lepo videti. Ako nam se Vaša prijava dopadne, pozvaćemo Vas na razgovor. Moći ćete da nas pitate sve što budete želeli da znate. Mi ćemo pokušati da utvrdimo da li se Vaše veštine, znanja i iskustvo poklapaju sa zahtevima upražnjene pozicije. Takođe, pokušaćemo da izaberemo osobe koje žive u skladu sa istim vrednostima kao i naš tim. Ako se složimo oko osnovnih stvari, pregovaraćemo o zaradi i videti da li možemo da postignemo dogovor. Prilično je jasno. Nema birokratije. Usklađivanje ličnih ciljeva sa kompanijskim, naš je prioritet. To je win-win. Radujemo se da Vas upoznamo!

GCOMM nudi dinamično radno okruženje gde se zaposleni podržavaju i ohrabruju da rastu, uče i dostižu sopstveni maksimum. Podstičemo kulturu otvorenosti i kontinuiranog učenja i želimo da vidimo kako svaki pojedinac učestvuje u zajedničkim ciljevima koji vode ka uspehu.

Evo nekih od prednosti rada u GCOMM:

  • Moderan poslovni prostor u samom centru Beograda
  • Mlad i dinamičan tim profesionalaca
  • Rad na smislenim i izazovnim projektima
  • Prilike za poslovna putovanja u inostranstvo
  • Saradnja sa vodećim kompanijama kao što su Cisco, Hitachi, Commvault, Salesforce, Gartner  
  • Prilike za učenje i razvoj
  • Međunarodni tim menadžera

Podeli utiske o kompaniji na osnovu informacija iz profila.

survey-banner-icon

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt

Francuska 17, 11000 Beograd
0113349110