Levi9 Technology Services

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Levi9 Technology Services

  (26 utisaka)
77% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4
beneficije

3.5
mogućnost napredovanja

4.2
balans između karijere i privatnog života

Delivery Manager


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Izuzetna kompanijska kultura i organizacija! Odličan balans između poslovnog i privatnog života (sve vreme rada nisam imao niti jedan prekovremeni sat). Otvorenost i prisnost među kolegama. Rad na zaista inovativnim i zanimljivim projektima. Stalna usavršavanja i insistiranje na ličnom i profesionalnom razvoju. Radi se u manjim agilnim timovima. Scrum je standardni framework i vrlo dobro je implementiran. Dostupna je online learning platforma Udemy. Sve u svemu odlična kompanija za rad!
Zamerke kompaniji
Business model - outsourcing ima značajnih nedostataka. Timovi se formiraju u dogovoru sa klijentom i podrazumeva se svakodnevan rad sa članovima tima s klijentske strane. Ponekad klijentska kompanija utiče i "zamagljuje" kulturu i vrednosti Levi9. U departmanima koji rade sa velikim klijentima (gde radi više timova i nekoliko desetina zaposlenih) evidentne su neracionalnosti i neefikasnosti. To zna ponekad da demotiviše članove timova. Radni prostor nije baš najbolji.
preporučujem
utisak postavljen: 18.05.2020.

Agile Delivery Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvo se dobija test licnosti i posle odradjenog se pristupa intervju-u gde se, makar u mom slucaju detaljno pregledao i ispitao svaki pedalj od srednje skole pa sve do zavrsenog mastera, sto se tice obrazovanja. Ali i za predhodna iskustva od sredine u kojoj si radio do vrsta zaduzenja i nivoa odgovornosti koju si nosila/o na tim predhonim pozicijama, isto vrlo detaljno predjeno. Nakon toga kratak test engleskog a potom situaciona pitanja koja su hipoteticka i nedefinisana, bez ikakvih odrednica, makar po meni, a ocekuje se konkretan i specifican odgovor koji bi zadovoljio osobu koja te intervjuise. Oglas koji je objavljen(Novi Sad) sam po sebi nedefinisan, bez navedenog neophodnog broja godina iskustva, znanja koja su potrebna, senioritet koji nosi pozicija kao i tool-va koji su potrebni da se poznaju za navedenu poziciju, da bi bio validan kandidat. Verovatno se radi da bi se privukao veci broj kandidata usled manjka osoba koje su kvalifikovane dovoljno za poziciju.
Pitanja sa intervjua
  • Kako tretirati nezadovoljnu osobu u timu koja hoce da napusti projekat?
  • Kako postici dodatni obim rada izdenanda dobijen od klijenta, ali u istom vremenskom roku?

utisak sa intervjua postavljen: 11.03.2020.

Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Na pocetku intervjua se razgovara sa nekim iz HR sluzbe i radi test licnosti o kome se moze procitati u komentarima drugih korisnika. To traje oko 30min. Nakon toga sledi razgovor sa dva inzenjera ( obicno team leadom u cijem timu cete biti i nekim iskusnijim developerom). Jedan od najprijatnih intervjua koje sam ikada imao. Ljudi sa preko 20 godina iskustva u programiranju su potpuno opusteni i na zemlji sa obe noge. Prosli smo kroz CV i sve projekte na kojima sam radio. Nije bilo pitanja na tabli teoretske prirode, vec samo konkretnih - kako bi se resio neki problem ili kako bi nesto moglo da se optimizuje. Najbolji nacin da se kandidat pokaze u pravom svetlu i firma shvati koliko znanja i iskustva poseduje. Komentari od pre neku godinu za istu kompaniju su bili negativni, pa sam razmisljao da li uopste da se prijavljujem. Medjutim, izgleda je to neko procitao i izbacio stvari koje su bile lose. Ponuda za posao je izostala, jer klijent za koga su trebali da rade nije uspeo da obezbedi sredstva za projekat, Ali to su mi javili u dogovorenom roku, nije bilo zavlacenja. Svaka preporuka.
Pitanja sa intervjua
  • Kako bi se generisao slucajan broj tipa int?

utisak sa intervjua postavljen: 01.03.2020.

DBA/Big Data developer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Projekat / Freelance više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
odlična profesionalna podrška
dobri međuljudski odnosi
vrhunska tehnologija
asistiran napredak
preporučujem
utisak postavljen: 05.12.2019.

Agile Delivery Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Vrlo brzo nakog mog apliciranja za poziciju, dobio sam poziv da dođem u sedište kompanije. Intervju je bio interesantan, klasičan test biranja osobina koje vas opisuju, zatim razna pitanja, sve u svemu jako prijatno. Jedina zamerka koju imam je da sam nakon intervjua dobio informaciju da ću za kroz nedelju dobiti odgovor o daljim koracima. Prošlo je više od 3 nedelje, i tek tada sam dobio informaciju, bez mnogo obrazloženja.
Pitanja sa intervjua
  • Opiši neku izazovnu situaciju i kako si se izborio sa njom.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2019.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Jula 1994. godine kometa je udarila u Jupiter i omogućila da se po prvi put posmatra direktan sudar dva objekta u Sunčevom sistemu. Udarivši u Jupiter, kometa Shoemaker–Levy 9 izazvala je eksplozije jače od ukupnog nuklearnog arsenala na Zemlji i ostavila za sobom kratere prečnika Zemlje. Sa vizijom uticaja sličnih razmera na IT tržište, aprila 2005. godine osnovana je kompanija Levi9 Technology Services. 

Levi9 je servisna kompanija koja pruža usluge razvoja, implementacije, održavanja i testiranja softvera međunarodnim klijentima. Sedište kompanije nalazi se u Amsterdamu, a svoje usluge pružamo izrazvojnih centara u Srbiji, Ukrajini i Rumuniji. Tokom petnaest godina uspešnog poslovanja  sarađivali smo sa brojnim svetski poznatim klijentima, među kojima su Heineken, Hyundai, Adidas, Tom Tom, Xerox, Tele 2, Scania i mnogi drugi. 

Sedište razvojnog centra u Srbiji nalazi se u Novom Sadu, a 2014. godine otvorena je i kancelarija u Zrenjaninu. U jedanaestu godinu uspešnog poslovanja, Levi9 ulazi i sa kancelarijom u Beogradu. Sa svoje tri kancelarije razvojni centar u Srbiji je najveći i broji 600+ IT stručnjaka. Moderno opremljene kancelarije se nalaze u samom centru Novog Sada, Beograda i Zrenjanina. 

Sve se u Levi9 zasniva na ljudima i procesima. Težimo da okupimo najtalentovanije profesionalce i omogućimo im da se kontinuirano usavršavaju u inspirativnom okruženju visoke tehnologije. Ljudi jesu najveća snaga i vrednost naše kompanije. Kvalitet poslovanja i usluga koje pružamo upravo su odraz kvaliteta rada svakog pojedinačnog člana naših timova, a svi zajedno činimo najveći i najvažniji, Levi9 tim.  

Pridruži nam se i postani deo tima koji pobeđuje. 

Join the magic number! 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Internship

Beograd, Novi Sad, Zrenjanin

In our delivery centers, we work closely together with local universities for training and internships, keeping a strong link between the curriculum and real life practice... (pročitaj oglas)

Software Architect

Beograd  • Rok: 23.03.2020

5+ years of software development experience in one or more programming languages - Java, Javascript, PHP, Scala, Python. Solid experience of frameworks, design patterns, ORMs, RDBMs, and NoSQL... (pročitaj oglas)

Test Lead

Beograd  • Rok: 23.03.2020

Knowledge of Business-Driven and Risk Based Test Methodologies - 5+ years of experience. Excellent knowledge of testing processes and methodologies... (pročitaj oglas)

Experienced Test Developer

Beograd  • Rok: 23.03.2020

Professional with an IT degree and at least 2 years of testing experience. Knowledge of web based and desktop applications... (pročitaj oglas)

Experienced Test Developer

Novi Sad  • Rok: 23.03.2020

You will spend most of your time performing verification and validation activities within the software development life cycle. Professional with an IT degree and at least 2 years of testing experience... (pročitaj oglas)

Junior C# Software Developer

Novi Sad  • Rok: 23.03.2020

University degree in the IT domain or equivalent technical studies. Knowledge of C#. Knowledge of OOP concepts and knowledge of RDBMS (MS SQL server)... (pročitaj oglas)

Agile Delivery Manager

Novi Sad  • Rok: 22.03.2020

Understanding of Agile software delivery principles. Preferably, knowledge of Scrum and work experience as a Scrum Master. Good understanding of SDLC and how projects in the area of software development are managed... (pročitaj oglas)

DevOps Engineer

Beograd  • Rok: 23.03.2020

Experience with cloud providers (Amazon AWS, MS Azure, Digital Ocean). Strong scripting skills (Bash, Ruby, Python etc.). Strong background in Linux administration (CentOS and Amazon Linux preferred)... (pročitaj oglas)

Agile Delivery Manager

Novi Sad  • Rok: 22.03.2020

You have the understanding of Agile software delivery principles, preferably Scrum. You already worked as a Scrum Master or Product Owner... (pročitaj oglas)

Experienced Mobile Developer

Beograd, Novi Sad  • Rok: 22.03.2020

Perform qualitative coding, code commenting, debugging, bug fixing, testing and unit testing and other related activities in accordance with company coding conventions, approved designs and project standards... (pročitaj oglas)

Test Developer Junior

Novi Sad  • Rok: 14.03.2020

Basic knowledge of OOP and SQL. Basic knowledge of Front-End technologies (HTML, CSS, JavaScript). Basic understanding of software development principles... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LEVI 9 GLOBAL SOURCING BALKAN
Adresa
Trifkovićev trg 6
Datum osnivanja
20.06.2005.
PIB
103941306
Matični broj
20052040
Poslovni naziv
LEVI 9 GLOBAL SOURCING BALKAN DOO ZA INFORMACIONE SISTEME NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vladimir Gogoljev - Direktor
Jan Dolinaj - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija